Muž pustio zmiju na ženu: Prvi ujed preživela, drugi bio fatalan

13.10.2021

07:47

0

Autor: M. P.

Motiv zločina bizaran

Muž pustio zmiju na ženu: Prvi ujed preživela, drugi bio fatalan
Copyright Profimedia

Muškarac iz južne indijske države Kerala proglašen je krivim zbog ubistva svoje 25-godišnje žene koje se dogodilo prošle godine.

Muškarac, poznat kao Soraj, navodno je iznajmio dve zmije od lovca na zmije i pustio ih na svoju suprugu Utru dva puta za nekoliko meseci. Prvi napad nesrećna žena je preživela, dok je drugi bio koban.

Ona je hospitalizovana u martu 2020. godine, nakon prvog ujeda zmije, i lagano se oporavljala.

Međutim, suprug manijak pokušao je i drugi put da ubije ženu, što mu je, nažalost, i pošlo za rukom.

Utra je pronađena 7. maja mrtva u svom domu u distriktu Kolam. Prema izveštajima, uzrok smrti je bio ugriz zmije, prenosi Independent.

Nakon smrti, njena porodica je pozvala policiju i podnela prijavu. Istražitelji su utvrdili da ju je porodica njenog muža zlostavljala zbog miraza.

Muškarac je kasnije uhapšen zbog optužbi za ubistvo supruge, a njegovi roditelji i sestra su optuženi za nasilje u porodici.

Nakon hapšenja, optuženi je u julu priznao zločin i rekao da je suprugi dao pilule za spavanje i dopustio kobri da je ugrize.

- Optuženi je pažljivo isplanirao zločin i pustio je poskoka i kobru da ubiju Utru - navodi policija.

U martu je Soraj osigurao da poskok napadne njegovu suprugu. Zbog ujeda zmije ona je bila prikovana za krevet 52 dana i morala je na plastičnu operaciju.

Utra se vratila kući u maju, ali nekoliko dana nakon oporavka Soraj je pustio kobru u kuću. Njen ujed je bio koban za nesrećnu ženu.

Veruje se da je motiv ubistva novac, prema rečima policije. Iako je Soraj dobio novac i zlato u vreme venčanja, nije bio zadovoljan time.

Iz policije je rečeno da optuženi nije pokazao osećaj krivice tokom suđenja.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike