Amerika bruji o novim gafovima Džoa Bajdena: Tri ispada koje je svako primetio (VIDEO)

08.10.2021

12:40

0

Lista lapsusa je podugačka i samo se nadograđuje

Amerika bruji o novim gafovima Džoa Bajdena: Tri ispada koje je svako primetio (VIDEO)
Copyright Džozef Bajden; Profimedia

Kompilaciji gafova predsednika SAD, Džozefa Bajdena, može da se doda nekoliko novih, pošto je konferencija u Čikagu obišla čitav kontinent za veoma kratko vreme.

Pri pozivanju poslodavaca u privatnim firmama da uvedu obaveznu vakcinaciju, napravio je nekoliko lapsusa zbog kojih je većina političkih neistomišljenika momentalno reagovala.

Najpre se obratio gradonačelnici Čikaga Lori Lajtfut sa "gospodine", potom televiziju je pobrkao sa telefonom, a onda se zbunio kada je pokušao da spomene predsednika senata Ilinoisa Dona Harmona.

- Gospodine gradonačelniče, hvala vam na pozivu da posetim grad. Kažem vam, svaki put kada dođem u Čikago, poželim nekoga da ukradem i vratim u Vašington. To sam učinio nekoliko puta.

Kada je pokušao da izvesti o komunikaciji sa radnikom jedne bolnice, umesto da kaže da je razgovarao telefonom, rekao je da je "bio na televiziji".

- Sinoć sam bio na televiziji, na televiziji - rekao je Bajden i zažmurio u pokušaju da se koncentriše, pa se ispravio "da je razgovarao telefonom".

Treću grešku napravio je kada je pokušao da govori o predsedniku Senata države Ilinois, Donu Harmonu.

- Ohajo Pensilvanija, Ohajo Pensilvanija - rekao je Bajden.

Potom je pokazao na sebe objašnjavajući da je on iz Pensilvanije, a onda konačno rekao "predsednik Ilinoisa Don Harmon".

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike