Partnerka najbogatijeg na svetu jedva dočekala da dobije koronu?!

10.01.2021

16:01 >> 16:20

0

Kanadska pevačica i Mask su u maju 2018. objavili da su u vezi

Partnerka najbogatijeg na svetu jedva dočekala da dobije koronu?!
Copyright Profimedia

Partnerka najbogatijeg čoveka na svetu, Ilona Maska, Grajms (32), napisala je na Instagramu da se “najzad zarazila korona virusom, ali i da uživa u groznici koju izazivaju lekovi”.

Grajms nije podelila iskustva, niti je ažurirala podatke o tome kako se oseća, ali je okačila pesmu “Dobri dani” grupe SZA i nekolicinu emodžija da opiše pesmu, preneo je Insajder.

Printscreen/Instagram

Kanadska pevačica i Mask su u maju 2018. objavili da su u vezi, a prvi put su se pojavili zajedno na događaju “Met Gala” iste godine.

Mask je u maju 2020. potvrdio da će dobiti prvo dete, a potom saopštio da je Grajms rodila dečaka i da su dobro.

Profimedia

Prvobitno, dali su ime detetu XAA-12, ali je Grajms na Instagramu napisala da su promenili ime u X AEA-XII.

Inače, Ilon Mask se pre oko mesec dana 4 puta testirao na korona virus i što je zanimljivio dva puta je bio negativan, a dva puta pozitivan.

Pročitajte još

Ilon Mask, vlasnik kompanije Tesla i SpaceX, trenutno je najbogatiji čovek na planeti, objavio je danas Blumberg, uz napomenu da je Maskovo bogatstvo uvećano za 150 milijardi dolara tokom prošle godine.

Mask je titulu najbogatijeg čoveka na svetu preuzeo od Džefa Bezosa, vlasnika Amazona, koji je prvo mesto među najbogatijima držao od 2017. godine, podseća Blumberg, koji je osmislio svojevrsni indeks najbogatijih ljudi, pomoću koga prati vrednost bogatstva 500 najimućnijih na globalnom nivou.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike