Putin demantovao glasine: Palata nije moja, radi se o "ispiranju mozga" Rusima

25.01.2021

13:15

0

Autor: J.B.O.

Ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine

Putin demantovao glasine: Palata nije moja, radi se o "ispiranju mozga" Rusima
Copyright Tanjug/Navalny Life youtube channel via AP

Predsednik Rusije Vladimir Putin demantovao je danas glasine da poseduje palatu u Gelendžiku na Crnom moru, navodeći da ta palata ne pripada ni njemu, niti nekom članu njegove porodice.

Putin je na online sastanku sa studentima kazao da nije pogledao video koji je prethodnog vikenda objavio tim opozicionara Alekseja Navaljnog, pre svega zbog nedostatka vremena, i smatra da su glasine o palati korišćene za pokušaj “ispiranja mozga” Rusima.

– Nisam pogledao ceo film već samo delove koje su mi pripremili moji saradnici. Ništa od snimljenog na filmu nikada nije pripadalo meni niti ikome od moje bliske rodbine. Nikada – kazao je Putin.

On je istovremeno skrenuo pažnju da bilo koja imovina ove vrste ima određenu dokumentaciju i podatke o finansijskim transakcijama, i da ne može da ne ostane trag u beležničkim knjigama o tome.

Pročitajte još:

Da podsetimo, glavni opozicioni kritičar Kremlja Aleksej Navaljni, koji je uhapšen u 17. januara po povratku iz Berlina, objavio je video sa tvrdnjom da predsednik Rusije Vladimir Putin ima u svojoj rezidenciji na Crnom moru hokejaški teren, bioskop, striptiz-klub, kazino, podzemnu crkvu, u “moru luksuznih objekata”.

Navaljni tvrdi i da je izgradnja rezidencije koštala milijardu evra i da se prostire na 7.000 hektara.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike