Muškarac spasao bebu ostavljenu pored auto-puta: Zamalo se odvezao s njom, a onda je ugledao rastrojenu majku

04.03.2021

16:06

0

Video je i čoveka koji je ugrozio život deteta

Muškarac spasao bebu ostavljenu pored auto-puta: Zamalo se odvezao s njom, a onda je ugledao rastrojenu majku
Copyright Pixabay

Muškarac iz Luizijane pomogao je u spasavanju bebe koju je pored auto-puta ostavio vozač koji je napao majku bespomoćnog dečaka.

Luk Dafrin rekao je za “The Houma Courier” da je dok je u utorak vozio komion ugledao muškarca koji je izašao iz vozila kako bi bebu ostavio pored auto-puta.

– Parkirao sam kamion između traka u blizini deteta, jer sam znao koliko je opasan ovaj auto-put. A kad sam planirao da krenem, prišle su mi dve žene. Jedna je bila svedok, a druga majka – rekao je Dafrin.

Uznemirenu majku navodno je napao Dilon Terebon (27) tokom svađe u njenom džipu, saopštili su iz kancelarije šerifa tamošnjim medijima.

Posle svađe sa njom Terebon je stao, izašao iz vozila i počeo da je udara po glavi i da je davi. Ona je uspela da pobegne, ali se Terebon odvezao sa njenom bebom. Ubrzo nakon toga ponovo je zaustavio džip kako bi bebu ostavio pored puta, posle čega je nastavio dalje.

Pročitajte još

Terebon je optužen za nasilje u porodici sa pokušajem davljenja, ugrožavanje deteta  i neovlašćenu upotrebu motornog vozila.

Dafrin kaže da sebe ne smatra herojim, nego dobrim Samarićaninom koji je učinio pravu stvar.

– Do sada nisam bio u njihovoj koži, ali sam jednostavno znao da treba brzo da reagujem zbog deteta. Uradio sam ono što bi bilo koji dobar čovek uradio – rekao je on za medije.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike