Jeziva priča o incestu: Otac silovao ćerke, jedna mu rodila 13 dece, braća imala odnose sa sestrama i polusestrama

16.04.2021

15:02 >> 15:12

0

Članovi ove porodice decenijama su bili sa svojim srodnicima

Jeziva priča o incestu: Otac silovao ćerke, jedna mu rodila 13 dece, braća imala odnose sa sestrama i polusestrama
Copyright Pixabay

Zloglasna porodica Kolt ponovo se našla u centru interesovanja javnosti kada su otkriveni novi detalji o njihovom razvratnom životu. Ova porodica poznata je po dugoj istoriji seksualnog zlostavljanja i po deci rođenoj iz incesta, iz odnosa oca sa ćerkama, pa čak i sa unukama.

Njihova priča odjeknula je svetom 2021. godine, kada je 38 članova porodice Kolt pronađeno na prljavom i zapuštenom imanju u Novom Južnom Velsu u Australiji. Ustanovljeno je da su svi oni bili deo “incest kulta”.

Trima ćerkama pokojnog Tima Kolta je suđeno, u zatvorima su prošle torturu i društvo ih je odbacilo jer su rodile decu koja su bila plod silovanja i seksualnih odnosa sa ocem i bratom.

Jedna od njih, koja je poznata pod pseudonimom Marta Kolt, osuđena je na dve godine zatvora jer je lagala o očinstvu svoje dece, nakon čega su rezultati DNK testova pokazali da su sva ona produkt odnosa sa rođakom.

Pixabay

Pretpostavljalo se da je Marta, koja nije krila da je delila postelju sa bratom Čarlijem, rodila njegovih petoro dece, ali su tokom suđenja otkriveni novi detalji. Ispostavilo se da su joj decu napravili brat Čarli, otac Tim i još jedan brat.

DNK testovi pokazali su da je Tim Kolt i otac 13 dece svoje druge ćerke Beti, a njegova su najverovatnije i deca koju je rodila treća ćerka Ronda. Osim toga, on je navodno imao odnose i sa unukom Rajlin, pa se pretpostavlja da je otac bar jednog njenog deteta.

Ova praksa porodice Kolt seže generacijama unazad, pišu australijski mediji, i verovatno nikad neće biti otkriveno ko je tu sve bio sa kim.

Danas, devet godina otkad je priča porodice Kolt dospela u javnost, njeni članovi, koji su nekad bili i više nego bliski, razdvojeni su jedni od drugih, ali su i dalje neprihvaćeni u društvu.

Pročitajte još

Mnogi Koltovi prilagodili su se savremenim uslovima života, počeli su da brinu o ličnoj higijeni i zdravlje im se znatno popravilo, ali i dalje pokušavaju da se uklope u sredinu, jer nisu imali nikakvo obrazovanje, a kućni toalet, tuševi i četkice za zube su im bili nepoznanica, dok neki od njih imaju poteškoće u hodanju i nerazumljiv govor. Samo neki od njih su zaposleni i obavljaju fizičke poslove, kao što je pakovanje voća.

Od 80 optužbi koje su podignute protiv njih, za incest, seksualno zlostavljanje dece i krivokletstvo, mnoge su odbačene. Ipak, neki od njih su osuđeni, a među njima je, pored Marte, i Roderik, koji je proglašen krivim za silovanje sestričine Petre. Na suđenju je otkriveno da je ona i njegova polusestra, jer je ćerka Roderikova sestre Beti i njegovog oca Tima. Čarli Kolt, koji se prvobitno suočio sa 27 optužbi, proglašen je krivim za dve, ali je ubrzo oslobođen.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike