Celu porodicu poveo sa sobom u smrt: Muškarac ubio ženu, zadavio ćerke, pa se zapalio

28.04.2021

13:58 >> 14:00

0

Okolnosti koje su dovele do tragedije još se istražuju

Celu porodicu poveo sa sobom u smrt: Muškarac ubio ženu, zadavio ćerke, pa se zapalio
Copyright Pixabay

Muškarac iz Nemačke ubio je svoju suprugu i dve ćerke, nakon čega je legao pored njihovih tela, a onda sa njima živ izgoreo u požaru u kući, pokazali su rezultati obdukcije.

Sumnja se da je Frenk Robers (47) 22. aprila ubio suprugu Antju (40) i njihove dve ćerke Džuliju (5) i Helen (3), pre nego što je zapalio kuću u kojoj su živeli.

Inicijalno se sumnjalo da je Roberts iz Bremena prvo drogirao suprugu i decu pilulama za spavanje, ali se posle obdukcije ispostavilo da je priča još jezivija.

– Muškarac je prvo davio svoju suprugu dok nije izgubila svest, da bi je posle toga izbo. Zatim je ugušio i njihove dve ćerke – saopštio je javni tužilac Frenk Pasade za “Bild”.

Još se istražuje da li su one drogirane pilulama za spavanje pre nego što su ugušene, pišu strani mediji.

Nakon što je usmrtio celu svoju porodicu, Roberts je zapalio kuću i navodno legao pored supruge, koja je nastavnica engleskog i nemačkog u lokalnoj školi.

Pročitajte još

On je umro od gušenja dimom, a komšije su oko 9:30 ujutru primetile dim i odmah alarmirale vatrogasce, koji su uspeli da iz kuće izvuku trogodišnju Helen. Ona je reanimirana na licu mesta, ali je kasnije umrla u bolnici.

Komšije su za medije ispričale da su šokirane zbog incidenta, naročito zbog toga što nije bilo naznaka da nešto nije u redu i što je porodica pre tri nedelje učestvovala u televizijskom kvizu.

Okolnosti koje su dovele do tragedije još se istražuju.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike