Bizarna smrt u tramvaju: Čovek umro u sedištu, prošlo 1.200 putnika i niko ništa nije primetio!

05.07.2021

14:07

0

Autor: J.B.O.

Ovaj bizarni slučaj dogodio se pre dve sedmice

Bizarna smrt u tramvaju: Čovek umro u sedištu, prošlo 1.200 putnika i niko ništa nije primetio!
Copyright Foto:Pixabay/ TheoRivierenlaan

Pjetrantonio D. (64) je preminuo od srčanog udara u tramvaju koji saobraća kroz centar Ciriha. Čovek je umro dok je sedeo u sedištu, ali niko ništa čudno nije primetio. I tako punih šest sati!

Ovaj bizarni slučaj dogodio se pre dve sedmice. Pjetrantonio je u tramvaj ušao u 6.21 sati, a posle 11 minuta je doživeo težak srčani udar. Umro je na sedištu, a da niko od putnike nije primetio, navodi Blick.

Pjetrantonio, koji je radio kao krojač, krenuo je na posao. Prema rečima njegovog sina, dizajnirao je žensku odeću u jednoj modnoj kući. Za više od 40 godina staža, nijednom nije otvorio bolovanje. U 6.32 sati njegova glava je samo klonula, dok je mirno sedeo u tramvaju.

Sin ističe da je i tog jutra bio lepo obučen. Na sebi je imao divnu plavo-belu majicu, laganu plavu jaknu i tamne pantalone. Nosio je hiruršku masku i sedeo je na sredini tramvaja.

Nadzorne kamere u vozilu snimile su trenutak kada je preminuo. Naime, kada je tramvaj ulazi u stanicu u 6.32 sati, njemu je glava samo klecnula kao da mu se drema. Još jednom je podigao pogled, a potom mu je klonula glava. Tako klonule glave je bio u tramvaju šest punih sati, a nikom od putnika koji su ulazili i izlazili, nije bilo ništa čudno.

U džepu je imao iPhone 12, koji je zvonio oko 40 puta za tih 6 sati i 45 minuta otkako mu se izgubio svaki trag. Budući da se nije pojavio na poslu, porodica je neprestano pokušavala da ga dobije. Tramvaj je osam puta otišao do jedne okretnice, i osam puta do druge. Oko 1.200 ljudi je prošlo kroz tramvaj, a nesrećnog Pjetrantonija niko nije pogledao.

Tek kada je jedna medicinska sestra ušla u tramvaj saznalo se za tragediju. Ženi je bilo čudno što je tako fino obučen čovek kao “potonuo”. Ona je oko 13.15 časova pokušala da mu se obrati, a kada je videla da ne odgovara odmah mu je proverila puls. Međutim, jedan dodir na hladnu kožu je ženi bio jasan znak da je čovek mrtav već satima. Ona je odmah obavestila šofera, koji je pozvao hitnu pomoć, ali su lekari samo mogli da konstatuju smrt.

Prčitajte još:

Građanima Ciriha, a naročito Pjetrantoniova porodica, nejasno je kako niko nije primetio da je u tramvaju mrtav čovek.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike