Marina (34) uhapšena u Sloveniji: Bila na listi najtraženijih begunaca!

20.06.2024

21:50

0

Dugo se uspešno skrivala, zbog čega je slovenačka policija uvrstila i na listu najtraženijih osoba u EU

Marina (34) uhapšena u Sloveniji: Bila na listi najtraženijih begunaca!
Dugo se tragalo za Marinom - Copyright Policeja.si

Slovenačka policija u utorak je na području murskosoboške policijske uprave ušla u trag i uhapsila osobu za kojom je raspisana i poternica.

Osoba je osuđivana za više krivičnih dela prevara, a policija je privela u zatvor na izdržavanje zatvorske kazne, saopštila je Opšta uprava policije, navodi 24.ur.

Pomenuta osoba se dugo uspešno skrivala, zbog čega je slovenačka policija uvrstila i na listu najtraženijih osoba u EU.

Iako Europol svake godine ažurira podatke o najistaknutijim kriminalcima, 2023. je postavio novu grupu od više od 50 najtraženijih kriminalaca na svoju veb stranicu. Zločini koje su počinili begunci uključuju ubistvo, trgovinu ljudima, oružanu pljačku i sajber kriminal, navodi se na veb stranici Opšte policijske uprave.

Slovenačka policija je u kampanju uključila tri begunca, a prema opisu zločina, u utorak u slučaju traženja osobe, radi se o Marini Kramberger, rođenoj 1990. godine, koja je, kako se navodi na sajtu GPU, trebalo da odsluži godinu i tri meseca zatvora zbog nekoliko optužnica za prevaru. Istovremeno, ona je osumnjičena za još nekoliko krivičnih dela prevara, za koje je zaprećena kazna zatvora do tri godine, navodi se na sajtu GPU.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike