Naoružani muškarac uleteo u autobus i počeo da puca! Drama u Americi (FOTO)

12.06.2024

08:21

0

Incident se dogodio u utorak, a policija je organizovala poteru za prigradskim autobusom

Naoružani muškarac uleteo u autobus i počeo da puca! Drama u Americi (FOTO)
Copyright AP Photo/Ben Gray

Jedna osoba je ubijena u napadu naoružanog muškarca koji je oteo autobus u glavnom gradu američke države Džordžije, Atlanti, u kojem je bilo ukupno 17 ljudi, uključujući vozača, objavili su američki mediji.

Incident se dogodio u utorak, a policija je organizovala poteru za prigradskim autobusom nakon što je dobila prijavu o pucnjavi u autobusu i mogućoj talačkoj krizi, preneo je Si-Bi-Es (CBS).

Policija Atlante saopštila je da je uhapsila osumnjičenog 39-godišnjeg Džozefa Grira koji je bio naoružan pištoljem i koji je već ranije bio osuđivan i privođen 19 puta. Policijska potera završila se kada je autobus sleteo za kolovoza.

Napad i u restoranu

Podsetimo, najmanje tri osobe ranjene su u pucnjavi u restoranu u tržnom centru u centru Atlante, kada je na njih pucao naoružani napadač koga je zatim upucao policajac. 

Jeff Amy/ AP Photo
 

Policija je navela da se pucnjava dogodila u utorak i da se četiri ranjene osobe, uključujući napadača, ne nalaze u životnoj opasnosti, preneo je AP.

Jeff Amy/ AP Photo
 

Osumnjičeni napadač, 34-godišnji muškarac iz Moroua, južno od Atlante, prvo je imao kratku svađu sa jednom od osoba koje je upucao iz pištolja, a zatim je ranio i druge dve osobe.

 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike