Beba bačena sa trećeg sprata: Pronađena u nosiljci za mačke, čudom preživela!

11.06.2024

18:20

0

Policajci kažu da je zadobila prelome ruku i nogu i da se nalazi u bolnici

Beba bačena sa trećeg sprata: Pronađena u nosiljci za mačke, čudom preživela!
Ilustracija - Copyright Profimedia

Policija ispituje jednu majku nakon što je njena 21-mesečna ćerka pala skoro 12 metara sa balkona stana na trećem spratu zatvorena u nosiljci za mačke.

Šokirani prolaznici zatekli su teško povređeno dete kako plače u krugu stambenog bloka u nemačkoj prestonici Berlinu 10. juna, saopštila je policija.

Policajci kažu da je zadobila prelome ruku i nogu i da se nalazi u bolnici. Fotografije policije koja prikuplja dokaze na terenu pokazuju plastičnu nosiljku sa vratima sa rešetkama kako leži na boku na stajalištu za bicikle.

 

 

Berlinska policija je u saopštenju do kojeg je došao Njuzfleš 11. juna navela: „Juče popodne, 3. odred za ubistva Državne kriminalističke policije i berlinsko javno tužilaštvo preuzeli su istragu o pokušaju ubistva malog deteta u Altglinikeu.

„Svedok je pronašao povređenu 21-mesečnu devojčicu ispod prozora zadnjeg dela stambene zgrade u ulici Ortolfštrase. Spasioci su je odmah prevezli u bolnicu na bolničko lečenje sa teškim povredama od pada. Prema sadašnjim informacijama, njen život nije u opasnosti“.

U međuvremenu, forenzičari su ogradili teren i stan i obezbedili nosiljku. 41-godišnja majka devojčice, koja je bila kod kuće kada je njena ćerka pala, zadržana je na saslušanju.

Još jedno dete, takođe prisutno u stanu, dato je na čuvanje gradskoj kancelariji za mlade. Istraga je još u toku.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike