Telo dečaka nađeno raskomadano u vreći: Ubica mu pojeo delove tela, oteo ga nakon izlaska iz ludnice

20.07.2021

19:08 >> 20:08

0

Tinejdžera nisu mogli da identifikuju sve dok nisu uradili DNK analizu

Telo dečaka nađeno raskomadano u vreći: Ubica mu pojeo delove tela, oteo ga nakon izlaska iz ludnice
Pixabay

Telo tinejdžera (13) pronađeno je raskomadano i delimično pojedeno u vreći u kući ubice i kanibala u Taraskonu, u blizini Marseja.

Ubijeni maloletnik identifikovan je kao Romajn, a njegovo telo pronađeno je nakon što su komšije u nedelju policiji prijavile “nepodnošljivi smrad” koji je dopirao iz kuće njihovog suseda.

Pročitajte još

Kada je čistačica došla u njegov dom, u vreći je našla delove tela i delimično pojedenu glavu tinejdžera, a kada je njegova majka došla do kuće ubice, jecala je vičući “ubio je mog sina, ubio je moju bebu”.

Istraga je pokrenuta čim su delovi tela dečaka pronađeni i nekoliko sati kasnije ubica je bio lociran. Reč je o Arturu A. (32), koji je bio poznat po psihičkim problemima i koji je već imao dosije zbog nasilnog ponašanja u centru grada.

Prema pisanju tamošnjih medija, komšije su ga videle dok je pokušavao da pobegne preko krova kuće, a kada se suočio sa policajcima, pokušao je da im pobegne, zbog čega su pucali na njega i ubili ga.

Ubijeni dečak; Facebook

Romajn je, prema navodima, nestao kada je iz hraniteljskog doma krenuo da poseti majku, koja živi u ulici u kojoj je stanovao i Artur.

Loren Gumbau, taraskonski tužilac, rekao je da je Romejnovo telo bilo toliko raskomadano da je mogao da bude identifikovan samo putem DNK testa.

On je potvrdio da je Artur A. pušten iz mentalne bolnice ranije ovog meseca, a u kući u Taraskonu živeo je sam nakon što su mu otac i majka pre 15 godina preminuli.

Pročitajte još

– Ušli smo u kupatilo, gde smo videli Romejnovu odrubljenu glavu i gornji deo tela umotan u plastiku. Ne znam kako neko može da uradi ovakvo nešto detetu. To je neljudski. Artur je delovao putpuno normalno – rekla je čistačica za francuska medije.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti