Ne može brutalnije! Ubio devojku u poodmakloj trudnoći sa 37 uboda nožem! Prethodno ju je trovao otrovom za pacove (FOTO/VIDEO)

30.05.2024

10:00

0

Autor: J. S. J.

Čovek koji je ubio svoju tadašnju partnerku i koji joj je prethodno davao otrov za pacove pognute glave izašao je pred sud u Milanu

Ne može brutalnije! Ubio devojku u poodmakloj trudnoći sa 37 uboda nožem! Prethodno ju je trovao otrovom za pacove (FOTO/VIDEO)
Copyright Twitter_Tg3

Barmen Alesandro Impagnatijelo (31) priznao je u ponedeljak na sudu u Milanu da je izbo nožem svoju 29-godišnju devojku Đuliju Tramontano 37 puta dok je ležala u kadi.

Tačno godinu dana nakon smrti Đulije Tramontane i sina kojeg je očekivala, Alesandro Impagnatijelo, optužen za višestruko ubistvo, odgovarao je na pitanja tužioca Leticije Manele u sudnici.

Twitter_Tg3
 

 

Čovek koji je ubio svoju tadašnju partnerku i koji joj je prethodno davao otrov za pacove, pognute glave izašao je pred sud u Milanu.

Na pitanje tužioca da li je ubio Đuliju Tramontanu, uzrokujući i prekid trudnoće, on je odgovorio potvrdno.

- Ubio sam Đuliju 27. maja i sakrio njeno telo. Ovaj proces mi pomaže da u svojoj glavi sastavim sve delove događaja kojih se ne sećam i zbog kojih sam bio zbunjen. Ovde sam da iznesem istinu - naveo je optuženi.

 

Otkrio je da je, nakon što je počinio brutalno ubistvo, odgledao fudbalsku utakmicu na svom telefonu, pre nego što je uneo telo svoje devojke u prtljažnik automobila. Takođe, izjavio je da je ručao kod majke dok je sa telo devojke i dalje bilo u autu.

Šest meseci pre zločina istraživao dejstvo otrova za pacove

Kako je na sudu otkriveno, on je čak šest meseci pre zločina na internetu pretraživao određene sadržaje.

Naime, pretraživao je koliko je otrova potrebno da se ubije osoba, kao i efekte koje supstanca ima na trudnice. Međutim, ipak ju je ubio na još brutalniji način (ako tako i može da se kaže, s obzirom na to da je i trovanje trudnice najblaže rečeno užasno).

Ubistvo se desilo onog dana kada je njegova trudna devojka upoznala njegovu ljubavnicu, inače konobaricu s posla.

Twitter_Tg3
 

 

Ljubavnica je kontaktirala s Đulijom nakon što je saznala da je njegova devojka.

Žene su se srele 27. maja 2023. kako bi razmenile priče o onome što je Britanac policiji opisao kao „psihološko maltretiranje“, a na snimcima sigurnosnih kamera vidi se kako su se njih dve srdačno zagrlile na rastanku.

Barmen je nasrnuo na svoju trudnu devojku samo nekoliko sati kasnije, uletevši u kupatilo, gde ju je izbo nožem dok se kupala. Tužioci kažu da je odlučio da ubije Đuliju kada ga je zvala ljubavnica i rekla mu da je otkrila da već ima trudnu devojku.

Ono što je zanimljivo jeste to da i pored toga Đulija nije planirala da ga napusti. Međutim, samo nekoliko sati nakon što se vratila sa sastanka sa konobaricom ubijena je.

Pošto ju je izbo, pokušao je da spali njeno telo u kadi, a potom je ostatke sakrio u garažu, a zatim u jarugu.

Mislio da mu je plan dobar, ali..

Ubica je dan kasnije prijavio Đulijin nestanak. Takođe, spalio je nekoliko Đulijinih ličnih stvari, bacio njenu ličnu kartu i pasoš, a potom slao SMS poruke na njen telefon gde je pitao gde je i preklinjao je da se vrati.

Međutim, brzo je otkriven, a u svemu je učestvovala i njegova ljubavnica, koja je policiji prijavila da joj stižu neobične poruke sa Đulijinog telefona (koje je Alesandro slao nakon ubistva).

Porodica zahteva doživotni zatvor i istinu o onome šta se dogodilo uveče 27. maja 2023. u stanu para u Vija Noveli, kada je Alesandro 37 puta izbo Đuliju u sedmom mesecu, a zatim pokušao da je spali u kadi. Telo je potom premestio u garažu, gde je ponovo pokušao da ga zapali benzinom, a zatim je žrtvu umotanu u plastične kese sakrio u jarugu.

U sudnici će morati da objasni poslednje dane Đulije Tramontane, izdaju, laži, dinamiku ubistva koje je priznao, ali nikada nije objasnio.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike