Sklopljene kockice zločina kod Sjenice: Evo kako je snaja brutalno presudila Bajri

29.05.2024

15:05

0

Snaja skovala plan kako da Bajra ostane sama u kući da bi je ubila

Sklopljene kockice zločina kod Sjenice: Evo kako je snaja brutalno presudila Bajri
Ilustracija - Copyright ATAImages/Antonio Ahel Profimedia

Novopazarska policija potpuno je rasvetlila sinoćni nezapamćeni zločin u selu Dubnica kod Sjenice i otkrili kako je bivša snaja-ubica skovala pakleni plan smaknuća Bajre Lakote (67). Sada je isplivao i pravi motiv ubistva.

Nemačka državljanka A.A.L. (39), koja je poreklom iz BiH, došla je u Užice kako bi videla decu. Sa njom je bila i dadilja. O njenom dolasku obaveštena je i familija Lakota, pa je Bajrin muž Isa spakovao decu u automobil i sa njima krenuo ka Užicu, kao bi ih predao majci.

U međuvremenu, bivša snaja je krenula u suprotnom pravcu. Došla je u porodičnu kuću Lakota. Znala je da je Bajra sama, jer joj je muž na putu za Užice, a sin Amel, bivši muž A.A.L, u Nemačkoj.

Upala je u kuću oko 22 sata i nožm izbola nekadašnju svekrvu. Onda ju je iskasapila. Tu stravičnu scenu zatekao je Isa po povratku iz Užica i odmah je pozvao policiju. Za to vreme, snaja se vratila u hotel kod autobuske stanice u Užicu gde su je čekala deca. 

Sin vlasnik nekoliko firmi u Nemačkoj

Sin ubijene Bajre Lakote, Amel Lakota, živi i radi u Nemačkoj. Važi za uspešnog privrednika i vlasnik je nekoliko firmi. U međuvremenu, Amel se i oženio.

Ubrzo, policija je ubicu uhapsila u tom hotelu, dok je nameravala da napusti Srbiju.

Rasvetljen je i motiv zločina. U prvi mah se mislilo da je Bajru ubila jer joj nije dozvoljavala da viđa decu. Ali, iskasapila je staricu jer ju je smatrala za jedinog krivca što se razvela od Amela. U brakorazvodnoj parnici A.A.L. je na sudu dobila starateljstvo nad decom, ali ih nije htela zbog čega su mališani i bili kod babe i dede.

Meštani sela Dubnica su kivni posle zločina koji je počinila bivša snaja. O njoj neće ni da prozbore.

- Kako se ona zaputila čak ovamo, u ovo mirno selo, da ubije našu Bajru? To mi nikako nije jasno - kaže prvi komšija porodice Lakote.

Porodicu Lakote u selu poznaju samo po dobru.

- Evo pronađite bar jednu osobu kojoj su se oni zamerili. Pa, nećete ih naći. Ni sa kim nisu bili u sukobu. Baš nikada - navode meštani.

Bonus video

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike