Dečak koji je nestao pre sedam godina se iznenada pojavio! Vratio se kući, roditelji presrećni, ali njegova priča ima jezivu pozadinu

29.05.2024

21:55

0

Policija je pokrenula potragu, a 2019. godine objavili su njegovu fotografiju u medijima

Dečak koji je nestao pre sedam godina se iznenada pojavio! Vratio se kući, roditelji presrećni, ali njegova priča ima jezivu pozadinu
Til je nestao pre sedam godina - Copyright Preentskrin/Iks

Mladić T. R. nestao je 2017. godine pošto je izašao iz svog doma u Bavarskoj. Pre nekoliko dana, posle sedam godina od nestanka, iznenada se pojavio.

Prema pisanju nemačkih medija, mladić je nestao u septembru 2017. godine kada je imao samo 15 godina. Policija je pokrenula potragu, a 2019. godine objavili su njegovu fotografiju u medijima.

Slučaj je bio svojevremeno tema u televizijskom programu Akcensajšen XY. Ali ni nakon te emisije se nije pojavila nikakva korisna informacija.

Danas uživa u tišini u bašti svojih roditelja.

Otac Ervin radi u šupi, majka Roza Marija ga nežno gleda. Pomislili biste da je to savršena idila. 

Maltretirali su me jer sam debeo

Ali iza Tillovog nestanka bilo je mračno poglavlje. Mučen maltretiranjem, želeo je da pobegne iz škole, od neprijateljstva i uvreda. „Bio sam maltretiran jer sam bio predebeo“, kaže on za „Bild“. Zadržao je torturu za sebe sve dok konačno nije pobegao i otišao da živi kod prijatelja u Lingenu na zapadu pokrajine Donje Saksonije, koga je upoznao preko interneta.


Kada je Till zatražio pomoć od kancelarije za zaštitu mladih, osetio se neshvaćenim.

 

 

„Otvorio sam im svoje srce. Ali nisu bili posebno prijateljski raspoloženi i nisu ozbiljno shvatali moj problem“, kaže Til, opisujući svoja iskustva.

I pored karte koju je dobio od kancelarije za mlade, strah od škole je ostao, pa je konačno odlučio da se sakrije u Diseldorfu.

Til je nedelju dana živeo na železničkoj stanici i na ulicama Diseldorfa dok nije našao prijatelje među beskućnicima.

„Preživljavali smo radeći u skladištu“, kaže Till o teškom životu na ulici. Nakon što su ostali bez posla, trio se preselio u Berlin, gde su radili na crno i živeli u sobi na periferiji grada.

Til se stalno plašio da će biti otkriven. „Niko od nas troje nikada nije posedovao mobilni telefon“, tako opisuje činjenicu da niko nije mogao da ga pronađe.

Til se vratio u Bavarsku

Čežnja za domom, za normalnošću, na kraju je Tila vratila u Bavarsku. 21. aprila, njegov otac je konačno primio poruku preko Vocauap sa pozajmljenog mobilnog telefona. Porodica ga je primila bez negodovanja, samo sa radošću.

„Dok, možete li doći, molim vas?“ Til se vratio kući - priča koja pokazuje koliko život tinejdžera može biti složen.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike