Horor! Mali Emil je izašao iz dedine kuće i izgubio mu se svaki trag - posle 8 meseci pronađene njegove kosti i lobanja

31.03.2024

22:29

0

Emilu nije bilo traga otkako je nestao pre osam meseci dok su istražitelji odbijali da isključe bilo koju verziju

Horor! Mali Emil je izašao iz dedine kuće i izgubio mu se svaki trag - posle 8 meseci pronađene njegove kosti i lobanja
Copyright preentscreen/TFI INFO

Delovi skeleta dvogodišnjeg Emila Soleila pronađeni su u subotu nekoliko kilometara od dedine kuće odakle je nestao 8. jula prošle godine. Lokalni mediji navode da su lobanja i nekoliko kostiju pronađeni u blizini staze između crkve i kapele zaseoka idiličnog alpskog sela Vernet.

Javni tužioci u Aix-en-Provenceu saopštili su da je DNK analiza potvrdila da kosti pripadaju Emileu. Dodaje se da je u toku kriminalistička analiza i da žandarmi sprovode dodatna istraživanja na području gde su ostaci tela pronađeni.

 

 

Uzrok smrti još nije utvrđen.

Policija je 27. marta, zatvorila selo za sve osim za istražitelje i stanovnike. Ograničenja ostaju na snazi dok policajci prikupljaju dalje informacije o posmrtnim ostacima.

Emilu nije bilo traga otkako je nestao pre osam meseci dok su istražitelji odbijali da isključe bilo koju verziju. Dečak se u trenutku nestanka nalazio kod svog dede dok su roditelji u tom trenutku bili odsutni. Svedok je video dedu kako seče drva ispred svoje kuće otprilike u vreme kad se smatra da je Emil odlutao.

 

 

Policija je pokrenula opsežnu vazdušnu i kopnenu potragu u kojoj je učestvovalo više od 500 volontera i ušla je u svaku kuću u selu u kojem je nestao. Ispitano je nekoliko stotina meštana i putnika koji su prolazili kroz mesto koje se nalazi svega 50-ak kilometara od auto-puta.

Pretražili su šumu i okolinu sa psima za traganje.

Porodica se za sada nije oglasila.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike