Kraljica Kamila otkriva kakvo je zdravlje kralja Čarlsa: Moraću da ga 'ukrotim', imao je 5 kraljevskih obaveza u roku od 48 sati

16.05.2024

19:33

0

Kralj Čarls, koji i dalje prolazi kroz proces lečenja, oduševljen je što mu je medicinski tim dao zeleno svetlo da se ponovo angažuje u javnim događajima

Kraljica Kamila otkriva kakvo je zdravlje kralja Čarlsa: Moraću da ga 'ukrotim', imao je 5 kraljevskih obaveza u roku od 48 sati
Kralj Čarls i kraljica Kamila - Copyright Profimedia

Današnja zabava u bašti Lamb Housea u Raju u istočnom Saseksu, bila je prilika za opuštanje i smeh uz čarobne trenutke koje je podelila kraljevska porodica i gosti.

Kraljica Kamila (76) razmenjivala je šale sa prisutnima, dok je otkrivala kako se njen suprug, princ Čarls, oporavlja od nedavne borbe sa rakom. Kroz smeh je primetila da bi kralj Čarls "bio bolje da se dobro ponašao", što je izazvalo osmehe među gostima.

Kralj Čarls, koji i dalje prolazi kroz proces lečenja, oduševljen je što mu je medicinski tim dao zeleno svetlo da se ponovo angažuje u javnim događajima. Iako se nedavno osećao frustrirano zbog izostanka sa nekih događaja zbog obaveza, poput posete Lamb Houseu, sada je spreman da se vrati aktivnom životu i obavljanju kraljevskih dužnosti.

Samo ranije ove nedelje je učestvovao u pet velikih događaja u 48 sati - a njegova supruga je otkrila da je on "prilično ljut jer nije mogao biti tamo", već je bio "odvučen na manje poslove".

 

 

Da podsetimo, u tih pet događaja nije mogao da uvrsti i mlađeg sina, princa Harija, jer nije imao vremena.

Volela bih da budem student na Hogvortsu

Kraljica Kamila je danas takođe otkrila da sanja da bude student na Hogvortsu, jer je pomogla u pokretanju književnog festivala.

 

 

Na otvaranju 35. godišnjeg Čarlstonskog festivala pitala ju je lokalna učenica Bes: „Postoje li izmišljena mesta iz knjige na koja biste voleli da otputujete i zašto?“ Ona je odgovorila: „Jedno mesto na koje bih volela da odem je Hogvorts. Voleo bih da skočim na Ekspres i voleo bih da odem u Hogvorts i sedim u toj divnoj sali i čekam da se šešir pojavi i izabere mi kuću.

„Voleo bih da pogledam Dambldora, Hagrida i Snejpa, i vidim sve slike kako lude i ljude kako iskaču sa slika i hranu koja leti okolo, mislim da bi to bilo pravo magično iskustvo, a to je mesto na kome 'zaista bih volela da odem.'

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike