Senatorka uhapšena zbog sumnje da je izvršila provalu u kuću (VIDEO)

23.04.2024

09:21

0

Njeno hapšenje došlo je u nezgodnom trenutku za demokrate u Senatu

Senatorka uhapšena zbog sumnje da je izvršila provalu u kuću (VIDEO)
Copyright Printscreen/ Youtube, WCCO - CBS Minnesota

Senatorka američke savezne države Minesote  Nikol Mičel (49) iz grada Vudberi uhapšena je zbog sumnje da je izvršila provalu u kuću, saopštila je policija okruga Detroit Lejksa.

Dispečeri su dobili poziv u ponedeljak oko 4.45 ujutro od vlasnika kuće, koji je prijavio da je "u toku provala u objekat", a policija je stigla na lice mesta i uhapsila Mičel, prenosi ABC njuz.

Nije poznato da li je Mičel angažovala advokata, a uhapšena je dok Senat ima pauzu u zasedanju do utorka zbog praznika Pasha.

Kako navodi ABC njuz, njeno hapšenje došlo je u nezgodnom trenutku za demokrate u Senatu, koji imaju prednost od jednog senatora nad republikancima, pa bi njeno odustvo moglo da bude problem prilikom usvajanja nekog zakona ako izostane dvostranačka podrška.

Mičel je pre nego što je 2022. godine izabrana za senatora radila kao meteorolog pri američkoj vojsci, kao i za TV KSTP i Javni radio Minesote.

Ona i dalje ima rang potpukovnika u vazdušnoj Nacionalnoj gardi i komandant je meteorološke jedinice. Maćeha Mičel živi u istom bloku kuća u Detroit Lejksu, u kojem je senatorka uhapšena, navodi ABC njuz.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: Tanjug

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike