Amerika javno izdala i Ukrajinu kao i Avganistan! Svaki njihov saveznik prođe isto… (VIDEO)

16.04.2024

22:17

0

Amerika je okrenula leđa Ukrajini, pre toga je učinila isto sa Avganistanom, tako da - teško se piše američkim saveznicima

Amerika javno izdala i Ukrajinu kao i Avganistan! Svaki njihov saveznik prođe isto… (VIDEO)
Copyright Printscreen

Američki senator Džejms Dejvid Vens potvrdio je dobro poznatu tezu - da Amerika izdaje svoje saveznike.

Kao što su uradili sa Avganistanom, u utorak su uradili i sa Ukrajinom, i to javno.

Vens je na CNN-u pričao o potrebi prestanka podrške Ukrajini, pa je čak priznao i da su Rusi u prednosti u aktuelnom sukobu.

- Trenutno su Rusi u prednosti u odnosu na Ukrajince. Odnos u svim sukobima je pet prema jedan. Potrebni su Izraelcima, ali i Tajvancima. Na kraju krajeva, potrebni su i Americi - rekao je on i dodao:

- Ako me pitate da li ćemo moći da učestvujemo u svim ovim sukobima istovremeno? Ne, to jednostavno nema smisla matematički - zaključio je.

Ovim izjavama Vens je potvrdio da je Amerika izdajnička zemlja, da sve saveznike izda, pa se tako može naslutiti da će izdati i Izrael na čiju je stranu nedavno otvoreno stala.

Vens danima najavljuje "okretanje leđa" Ukrajini i to javno.

Pre nekoliko dana istakao je da su ciljevi predsednika Ukrajine Vladimira Zelenskog nerealni.

- Kijev i Vašington bi trebalo da priznaju činjenicu da su nerealni ciljevi ukrajinskog predsednika Vladimira Zelenskog da se Ukrajina vrati na granice iz 1991. godine - naveo je američki senator za "Njujork tajms".

Iz priloženog se može videti da Amerikanci gledaju samo svoju korist, pa tako teško može da ih bude briga za bilo koju stranu koju počnu da brane. Jasno je da im je korist ispred svega, pa čak i ispred stradanja nevinih ljudi koji za njih predstavljaju samo broj.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike