Otac ubio dve ćerke tokom svađe sa suprugom: Zapalio auto u kom su bile i pustio da izgore (FOTO)

05.04.2024

14:39

0

Vatrogasci su pronašli dva mala tela u zapaljenom vozilu

Otac ubio dve ćerke tokom svađe sa suprugom: Zapalio auto u kom su bile i pustio da izgore (FOTO)
Copyright Gofundme

Otac iz Džordžije ubio je svoje dve ćerke kada je zapalio automobil u kom su bile nakon svađe sa suprugom u subotu, saopštile su državne vlasti Džordžije.

Adan Zojohua Panzo (36) optužen je za ubistvo svojih ćerki, starih jednu i tri godine, nakon što su hitne službe pokušale da ugase požar ispred kuće u maloj zajednici Preston, saopštio je Istražni biro Džordžije.

Kada je plamen ugašen, dve devojčice su pronađene mrtve u vozilu, saopštila je državna agencija.

Panzo je uhapšen nakon što je istraga pokazala da je on zapalio automobil tokom "kućne svađe" sa suprugom, saopštile su vlasti.

- Mojim momcima je na putu do mesta rečeno da je dvoje dece u autu. Oni su izašli na lice mesta i ugasili vatru - rekao je šef vatrogasne službe okruga Vebster Kodi Braun.

GEORGIA BUREAU OF INVESTIGATION
Adan Zojohua Panzo

Panzo je optužen za teško ubistvo i podmetanje požara, a nalazi se u zatvoru okruga Vebster, saopštio je Istražni biro Džordžije dok se istraga nastavlja.

- Zaista je tužno čuti da su deca od jedne i tri godine izgubila život. Još nisu ni u stanju da razumeju ili shvate šta se dešava. Ne mogu da zamislim šta su osećala tokom te tragedije - rekao je meštanin za američke medije.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike