Nostradamusovo predviđanje vezano za kralja Čarlsa postalo verovatnije nakon što je otkriveno da on i Kejt imaju rak

03.04.2024

16:37

0

Zabrinjavajući razvoj događaja u kraljevskoj porodici mogao bi opet da dovede do toga da prorok bude u pravu

Nostradamusovo predviđanje vezano za kralja Čarlsa postalo verovatnije nakon što je otkriveno da on i Kejt imaju rak
Copyright Profimedia

Lekar i astrolog iz 16. veka koji je predvideo mnoge stvari, ako je verovati njegovim poštovaocima, sada je, ili bar tako deluje prema tumačenjima, predvideo da bi vladavina britanskog kralja Čarlsa mogla da se završi ove godine, a njegove pristalice posebno su uverene u to nakon vesti da britanski vladar boluje od raka.

Nostradamus, koji je predvideo događaje kao što su napad 11. septembra i kriza troškova života, napisao je 942 predviđanja za budućnost u svojoj knjizi "Proročanstva" iz 1555. godine.

Za ovu godinu napisao je da bi drama mogla da se odigra u kraljevskoj porodici, kada bi bi "kralj" mogao da bude "zbačen silom“.

- Kralj ostrva proteran silom... zamenjen onim koji neće imati znak kralja - glasi rečenica koja se tumači.

Stručnjak Mario Reding je analizirao odlomak i protumačio ga: "Zato što nije odobravao njegov razvod, čoveka kojeg su kasnije smatrali nedostojnim, narod će proterati kralja ostrva i zameniće ga čovek koji nikada nije očekivao da će biti kralj".

Nostradamus je već imao tčna predviđanja koja se tiču kraljevske porodice - predvideo je smrt kraljice Elizabete II 2022. i čak je tačno pogodio njene godine.

Profimedia
Kralj Čarls III

- Kraljica Elizabeta II će umreti, oko 22 godine, u dobi od oko 96 godina - navodi se u predviđanju, prema analitičaru Mariju Redingu.

Nostradamus je sada predvideo da bi kralj mogao da abdicira, a da bi princ Hari mogao da preuzme tron, uprkos tome što je sada peti u redu.

Kralj Čarls III trenutno se leči od raka, koji mu je otkriven kada je podvrgnut operaciji zbog uvećane prostate. Bakingemska palata nije otkrila o kakvoj se vrsti raka radi, osim da je reč o prostati.

Sa druge strane, Kejt Midlton nastavlja sa preventivnim lečenjem raka koji je otkriven posle abdominalne operacije u januaru.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike