"Nikada ga nisam video da izgleda ovako loše": Novo obraćanje kralja Čarlsa izazvalo zabrinutost među Britancima! (VIDEO)

11.03.2024

23:07

0

Autor: Lj. S.

Na video-snimku je prikazano kako kralj Čarls sedi za svojim stolom u mornarskom odelu

"Nikada ga nisam video da izgleda ovako loše": Novo obraćanje kralja Čarlsa izazvalo zabrinutost među Britancima! (VIDEO)
Copyright Henry Nicholls/Pool Photo via AP

Kralj Čarls je izazvao zabrinutost svojih podanika za svoje zdravlje nakon novog video-snimka koji je danas objavljen povodom proslave Dana Komonvelta i koji je podeljen na društvenim mrežama, piše Entertainment Daily.

Zbog dijagnoze raka, kralj Čarls nije predvodio kraljevsku porodicu na Danu Komonvelta, već je umesto toga snimio video-poruku, koja je puštena u svih 56 zemalja Komonvelta. 

Na video-snimku je prikazano kako kralj Čarls sedi za svojim stolom u mornarskom odelu.

Henry Nicholls/Pool Photo via AP
 

- Pošto sam nedavno proslavio 75. rođendan, greje mi srce razmišljanje o tome kako je Komonvelt bio konstanta tokom mog života, dragocen izvor snage, inspiracije i ponosa. Poslednjih nedelja sam bio najdublje dirnut vašim divnim i pažljivim dobrim željama za moje zdravlje i zauzvrat mogu samo da nastavim da vam služim, koliko god mogu, u celom Komonveltu - poručio je on. 

Kralj Čarl je naveo da je njegova vera u zajedničke napore i potencijal ljudi sigurna i jaka, kao i uvek. 

- Ne sumnjam da ćemo nastaviti da podržavamo jedni druge širom Komonvelta dok zajedno nastavljamo ovo važno putovanje - istakao je kralj Čarls.

Međutim, njegov govor nije bio u centru pažnje, već njegov izgled, te su mnogi sugrađani komentarisali da kralj Čarls izgleda "nezdravo". 

"Izgleda tako loše", "Nikada ga nisam video da izgleda ovako loše","Njegove usne izgledaju crvene i kao da imaju plikove. Jadni Čarls", bili su samo neki od komentara.

Bilo je i onih koji su prokomentarisali da su u pitanju efekti lečenja raka.

- Za one koji komentarišu, lečenje raka je teško za sistem... uzima mnogo od vas kada prolazite kroz lečenje. Kada se tretman završi i rak nestane, izgledaće mnogo bolje - napisao je jedan od sugrađana.

Bonus video: 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike