Begunac se na Fejsbuku pobunio što ga je policija opisala kao proćelavog: "Nema potrebe da se to pominje, ići ću u Tursku da sredim to"

03.04.2024

14:51

0

Ovo nije prvi put da se našalio s policijom

Begunac se na Fejsbuku pobunio što ga je policija opisala kao proćelavog: "Nema potrebe da se to pominje, ići ću u Tursku da sredim to"
Copyright Avon and Somerset Police

"Proćelavi begunac" uznemiren je što je policija svima rekla da traži čoveka koji je ćelav u prednjem delu glave.

Danijel Kelavej (29) obratio se tim povodom policiji Ejvona i Somerseta na Fejsbuku, rekavši da nema potrebe da se pominje ćelavost, nakon što je policija zatražila bilo kakve informacije o tome gde se nalazi.

Oni su opisali 29-godišnjaka kao belca, visokog oko 175 centimetara, prosečne građe, sa smeđim očima i smeđom kosom s primetnim zaliskom i bradom na licu.

Kako mu se ovaj opis nije svideo, Kelavej je odgovorio: "Nema potrebe da se zalizak pominje, ljudi, Idem u Tursku da sredim stvari, pa ćemo se videti.“

Za njim se traga zbog nekoliko istraga povezanih sa prekršajima tokom vožnje, nanesenom štetom i zbog pretećeg ponašanja.

Avon and Somerset Police
 

Zbog ovog komentara Kelavej je stekao brojne obožavaoce na društvenim mrežama. "Ne bi trebalo da se smejem ovome, ali jesam", "Nisam se toliko smejao godinama", samo su neki od komentara korisnika društvenih mreža.

Osim toga, Kelavej se našalio s policijom još jednom, pišući im na svoj rođendan i zamolivši ih da mu promene broj godina u poternici, čime je, kako mnogi veruju, dodatno isprovocirao organe reda.

- Ne sumnjam da će policija pročešljati područje tražeći ga. Kelavej se neće još dugo smejati zbog ove šale sa zakonom - rekao je za britanske medije penzionisani detektiv Mik Nevil.

Kelavej je do sada uspeo da izbegne policiju. Tražen je u nekoliko gradova u Britaniji, ali policija nije uspevala da ga nađe.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike