Zaglavljen nekoliko metara iznad zemlje: Muškarac izvršio nekoliko zločina, policija pokrenula poteru i našla ga kako visi na žici (FOTO)

27.03.2024

17:31

0

Satima su mu bili za petama, ali mu je na kraju loša ideja došla glave

Zaglavljen nekoliko metara iznad zemlje: Muškarac izvršio nekoliko zločina, policija pokrenula poteru i našla ga kako visi na žici (FOTO)
Copyright Vancouver Police Department

Lopov iz američke države Vašington zbog koga je policija organizovala višesatnu poteru zaglavio se visoko iznad zemlje na telefonskoj žici, saopštila je policijska uprava Vankuvera.

Policija u Vankuveru je u subotu odgovorila na prijavu da je osumnjičeni provalio u vozilo i ukrao nekoliko predmeta pre nego što je pobegao i ušao u obližnje dvorište gde je navodno ukrao bicikl.

Komšija je bio svedok krađe bicikla i jurio je osumnjičenog, koga je policija kasnije identifikovala kao Romanda E. Stenlija.

Nakon toga je bacio bicikl i krenuo peške, saopštila je policija.

Dok je policija reagovala na druge zločine, jedan policajac je poslat u drugu oblast zbog prijave da je muškarac koji je odgovarao Stenlijevom opisu, ušao u radnju, uzeo mobilni telefon zaposlenog i udario ga pesnicom u grudi, pre nego što je pobegao peške.

Dok su obavljali uviđaj policajci su upućeni na treću lokaciju po prijavi da je isti muškarac sa krova bacao cigle na trotoar, oštetivši nekoliko zgrada.

Vancouver Police Department
 

Policija je saopštila da su krizni pregovarači bezuspešno pokušali da nateraju Stenlija da siđe sa krova.

Stenli je zatim pokušao da pređe ulicu koristeći telefonske žice, za koje se držao otprilike 45 minuta.

Pregovarači su nastavili sa pokušajima da nateraju Stenlija da bezbedno siđe i, u nastojanju da ga zaštite od pada na ulicu, vatrogasno vozilo bilo je parkirano ispod kako bi sprečilo njegov pad.

Policija je saopštila da je Stenli na kraju pao na vatrogasno vozilo, nakon čega je priveden.

Nakon procene u bolnici, policija je rekla da je Stenli osuđen u zatvor okruga Klark zbog pljačke II, krađe II, krađe III i zlonamernog nedela.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike