Vilijam i Kejt iznenadili Harija i Megan: Poslali im pozivnicu, hoće pomirenje?

02.04.2024

18:26

0

Kraljevski pisac Tom Kvin otkrio je nove detalje problematičnog odnosa

Vilijam i Kejt iznenadili Harija i Megan: Poslali im pozivnicu, hoće pomirenje?
Prinčevi Vilijam i Hari sa suprugama Megan i Kejt - Copyright Profimedia

Princ Vilijam i princeza Kejt aktivno nastoje da premoste nesuglasice sa princom Harijem i Megan Markl, tvrdi jedan stručnjak za kraljevsku porodicu.

Dokaz za to je činjenica da su pozvali vojvodu i vojvotkinju od Saseksa da dovedu svoju decu u Veliku Britaniju u posetu.

Iako su odnosi između Megan, Harija i kraljevske porodice trenutno napeti, kraljevski pisac Tom Kvin tvrdi da su Vilijam i Kejt uložili napore u pomirenje.

Ekskluzivno za Miror izjavio je da su Vilijam i Kejt kontaktirali Megan i Harija, pozivajući ih da dovedu svoju decu, princa Arčija i princezu Lilibet, u Veliku Britaniju u posetu.

Ipak, prema Tomovim rečima, Megan je navodno odbila ovaj poziv.

- Megan ne planira da dovede decu u Veliku Britaniju. Vilijam i Kejt su predložili da Megan i Hari dođu sa decom kako bi se pokušalo pomirenje porodica, ali to je malo verovatan scenario - rekao je Tom.

Profimedia
 

Odnosi između Megan, Harija, Vilijama i Kejt su daleko od bliskih, a detalji njihovih odnosa s kraljevskom porodicom obelodanjeni su u njihovim dokumentarnim serijama i intervjuu s Oprom Vinfri.

Princ Arči i princeza Lilibet trenutno žive s roditeljima u Kaliforniji, nakon što su neko vreme proveli s kraljevskom porodicom.

Prvobitno je planirano da Megan i Hari dovedu decu u Veliku Britaniju u septembru 2022. godine, ali su iz bezbednosnih razloga odložili posetu. Sudski dokumenti objavljeni nakon Harijevog slučaja u Velikoj Britaniji otkrili su da su Megan i Hari tražili obezbeđenje za posetu, ali da ih je odbio RAVEC (Kraljevski i VIP izvršni komitet).

Harijev i Meganin tim tada je napisao da su predloženi bezbednosni protokoli za septembarsku posetu bili neadekvatni, zbog čega su odložili posetu.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike