Ovaj snimak na TikToku je postao viralan zbog jedne influenserke: "Kada sam videla čiji je grob, morala sam to da uradim" (VIDEO)

10.03.2024

08:09

0

Iako ju je to "proslavilo", ona čisti i brojne druge predmete i površine, uključujući javne toalete

Ovaj snimak na TikToku je postao viralan zbog jedne influenserke: "Kada sam videla čiji je grob, morala sam to da uradim" (VIDEO)
Groblje - Copyright Pixabay

Influenserka iz Amerike bavi se čišćenjem grobova i nadgrobnih spomenika, pa takav sadržaj objavljuje na društvenim mrežama.

Iako ju je to "proslavilo", ona čisti i brojne druge predmete i površine, uključujući javne toalete.

Jedan od njenih popularnih videa na TikToku, a koji je pogledalo preko 29 miliona ljudi, prikazuje kako čisti spomenik bebi koja je umrla 1979. godine.

"Kad sam videla čiji je to grob, znala sam šta moram da uradim", rekla je ona i pažljivo očistila nadgrobni spomenik malenog Davida koji je preminuo 12 dana nakon rođenja, prenosi Fenix magazin.

 

@_the_clean_girl

Cleaning A Baby’s Grave For Free 🩵

♬ original sound - The Clean Girl

 

"Ne mogu da shvatim koliko je majka patila nakon što je izgubila bebu. Nadam se da će na kraju pronaći mir, ne znam da li David ima još nekog u porodici ko je danas živ, ali mogu samo da zamislim kako je kada posetiš grob nekoga koga voliš. Presrećna sam što mogu ovo da učinim za porodicu", istakla je.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike