Želela je odmor iz snova, a onda je usledio pakao: Stefani nije jedina koja je misteriozno umrla u popularnom letovalištu!

09.03.2024

23:25

0

Stefani je bila majka dvoje tinejdžera, Koen (18) i Maisi (16), bavila se rekreativnim sportom i čak je koristila hotelsku teretanu

Želela je odmor iz snova, a onda je usledio pakao: Stefani nije jedina koja je misteriozno umrla u popularnom letovalištu!
Stefani Smit - Copyright Facebook/Stefanie Smith

Amerikanka Stefani Smit pijuckala je mohito sa jagodama pored bazena i uživala u večeri u karipskom odmaralištu sa pet zvezdica. Trebao je to da bude odmor iz snova, sledećeg dana se ukrcala u avion i ubrzo je počela da se grči. Pre nego što je avion uspeo da sleti, 41-godišnja Smit je već bila mrtva.

Smit, njen dečko i još jedan par bili su pet dana i noći u hotelu "Grand Bavaro" u Dominikanskoj Republici. Njena šokirana porodica čeka rezultate privatne obdukcije da vidi šta je moglo da je ubije, jer kako kažu, nije imala zdravstvenih problema, prenosi Slobodna Dalmacija.

Stefani je bila majka dvoje tinejdžera, Koen (18) i Maisi (16), bavila se rekreativnim sportom i čak je koristila hotelsku teretanu dok je bila na odmoru u Dominikanskoj Republici.

Facebook/Stefanie Smith
 

Dva para su rezervisala sobe u hotelu "Grand Bavaro", luksuznom odmaralištu na plaži sa tri bazena, golf terenom, privatnim batlerima i ličnim trenerima.

Suncem okupana odmarališta Punta Kana našla su se pod lupom javnosti nakon što je deset američkih turista umrlo u njima od 2018. do 2019. godine. Istraga FBI je otkrila da nije bilo ništa sumnjivo u vezi smrti, koje su opisane kao nepovezane i pripisane prirodnim uzrocima.

- Nismo ni izašli iz odmarališta, nije bilo potrebe. Uvek sam se tamo osećao veoma bezbedno. Hrana je bila odlična. Sve je bilo veoma čisto, veoma dobro održavano - rekla je Marija, koja je već nekoliko puta bila u "Grand Bavaru", gde sobe koštaju od 700 dolara po noći.

Facebook/Stefanie Smith
 

Dve žene su umereno pile noć ranije. Marija je odbacila svaku sugestiju da se njena prijateljica drogirala. Poslednjeg dana boravka u Dominikanskoj Republici, parovi su otišli ​​sa plaže oko 17 časova, otišli ​​u sobe, istuširali se i našli u restoranu "El Galeon".

Marija i Stefani su izabrale isto predjelo, odrezak od ribe i flašu vina koja je otvorena i sipana ispred njih. Niko u grupi se nije žalio da se loše oseća u bilo kojoj fazi putovanja, a ni te noći nije bilo drugačije, dodala je Mari.

Nakon toga, Stefani i njen dečko proveli su oko sat vremena u sobi Marije i Kleja, razmišljajući o svom 'neverovatnom' odmoru, obećavajući da će to ponoviti.

Glava joj je bila nagnuta nazad u sedištu. Oči su joj bile iskrivljene, pa je u prvi mah delovalo kao da se šali.

Facebook/Stefanie Smith
 

- Tada je počela da se grči, on je pozvao pomoć, pokušali su da je reanimiraju, a pilot je odlučio da pozove na sletanje - ispričala je Marija.

U 18:12 po lokalnom vremenu kontrolori letenja na britanskim ostrvima Turku i Kaikos dozvolili su da avion sleti.

Stefani je hitno prevezena u medicinski centar Češir Hol gde je proglašena mrtvom. Uzrok Stefanine smrti nije odmah utvrđen i istraga je u toku, saopštile su vlasti Turksa i Kajkosa.

Njen brat Kris Volc rekao je da ne zna da je njegova sestra imala zdravstvenih problema.

Stefani, koja je radila u bolnici OrtoIndi u Indijanapolisu, nedavno se razvela od Erika Smita, oca njihovo dvoje dece.

Sadašnjeg partnera upoznala je pre oko godinu i po dana.

- Stefanie je upravo izgradila potpuno novu prelepu kuću. Imala je odličan posao, dvoje sjajne dece. Apsolutno sve joj je pošlo za rukom - zaključila je Marija Janoti u intervjuu za Dejli mejl.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike