"Stavili su mi nož pod vrat, a nju su sedmorica silovala": Blogeri putovali oko sveta, a u Indiji doživeli horor (VIDEO)

03.03.2024

14:02

0

Autor: N.P.

Može se videti da imaju modrice i otoke na licu

"Stavili su mi nož pod vrat, a nju su sedmorica silovala": Blogeri putovali oko sveta, a u Indiji doživeli horor (VIDEO)
Španski blogeri su napadnuti u Indiji, a žena je silovana - Copyright Printscreen/vueltaalmundoenmoto

Blogerski par iz Španije želeo je da obiđe sve zemlje sveta, međutim, kada su stigli u Indiju, njihovu poslednju destinaciju, doživeli su horor.

Vinsente i Fernanda, poznati na društvenim mrežama kao Vuelta Al Mundo En Moto (Motociklom oko sveta), objavili su snimak  iz bolnice u Indiji u kojem objašnjavaju da su bili brutalno napadnuti, opljačkani i da je Fernandu silovala grupa muškaraca.

Oni su posetili više od 60 zemalja otkako su započeli svoje putovanje iz Barselone pre 5 godina, prešavši više od 170.000 kilometara na svojim motorima. 

Svako putovanje su dokumentovali i delili sa pratiocima na Instagramu. 

U snimku od 1. marta, može se videti da imaju modrice i otoke na licu. U izjavi španskim medijima su otkrili da su napadnuti nakon posete okrugu Dumka u indijskoj državi Džarkand, inače poznatoj turističkoj destinaciji.

Par je išao u Nepal preko Bagalpura, ali su se zaustavili u Dumki da se odmore i razapeli svoj šator u blizini pijace Hansdiha. Nakon što su zaspali, 7 mladića je upalo u šator i oboje ih napalo.

- Savladali su nas. Stavili su mi nož na vrat i rekli mi da će me ubiti. Fernanda je silovana. Njih sedam. Sedam ljudi. Kučkini sinovi - poručio je Vinsente.

- Mi smo u bolnici, ovde u Indiji. Sa policijom. Pustili su nas da spavamo ovde - rekla je Fernanda sa suzama u očima.

Vinsente je dodao da su nakon prijave silovanja dovedeni u zdravstveni centar Saraiiahata kako bi Fernandu mogli da pregledaju.

Naslov snimka na engleskom jeziku glasi: „Desilo nam se nešto što nikome ne bismo poželeli. Sedam muškaraca me je silovao. Tukli su nas i opljačkali, ali nisu uzeli mnogo toga jer su hteli da me siluju. U bolnici smo sa policijom. To se dogodilo večeras ovde u Indiji."

Španska ambasada u Indiji kontaktirala je lokalne vlasti i poslala osoblje da se konsultuje u regionu i ponudi podršku Vinsenteu i Fernandi.

Trojica od sedam osumnjičenih su trenutno u pritvoru.

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike