Muž ubio ženu, izvadio joj creva i iseckao ih: Milena godinama trpela zlostavljanje, a kad ga je prijavila, krenuo je nožem na nju

01.03.2024

14:17

0

U besu ju je fizički napao, prethodno se navodno zakucavši automobilom u zgradu

Muž ubio ženu, izvadio joj creva i iseckao ih: Milena godinama trpela zlostavljanje, a kad ga je prijavila, krenuo je nožem na nju
Copyright Printscreen Facebook

Milena Dantas Bereta Nistarda (53) iz Brazila postala je žrtva ubistva kada joj je na brutalan način presudio besni suprug Marsel Nistarda Antonijasio, koji je imao 49 godina.

Kada je Milena odlučila da se obrati policiji i prijavi muža zbog višegodišnjeg uznemiravanja, nije ni slutila kakav će stravičan kraj doživeti.

Marselo je, po povratku kući nakon što je saznao za prijavu, izgubio kontrolu nad sobom.

U besu ju je fizički napao, prethodno se navodno zakucavši automobilom u zgradu. Zatim se popeo u stan i izbo je, način čega joj je izvadio creva i iseckao ih.

Policija ga je zatekla u stanu neposredno nakon što je izvršio zločin. Marselo, krvav i držeći nož u ruci, nije pokazivao znakove kajanja ili shvatanja težine svojih dela.

Printscreen Facebook
 

Policajci su pregovarali sa njim i naterali ga da se preda, saopšteno je iz policije.

Ispostavilo se, prema svedočenjima komšija, da su svi oko njih bili nesvesni prave prirode njihovog braka i da su mislili da su njih dvoje savršeni par. Milena je bila zatočena u svojoj sopstvenoj kući, pod stalnim terorom svog supruga, a situacija je postala još gora kad su deca napustila dom.

Marselo čeka suđenje u zatvoru, a u toku je obdukcija njegove supruge nakon koje će biti sahranjena.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike