Policajac i ćerka izrešetani ispred apoteke: Hteo da spreči pljačku, pa stradao - kamere sve zabeležile (VIDEO)

26.02.2024

08:11

0

Autor: 24sedam

Zločinci su pobegli u sivom automobilu

Policajac i ćerka izrešetani ispred apoteke: Hteo da spreči pljačku, pa stradao - kamere sve zabeležile (VIDEO)
Copyright Printscreen/ Youtube, Canal UOL

Na severu Sao Paula ispred jedne apoteke desila u subotu došlo je do pucnjave u kojoj su ubijeni policajac i njegova ćerka. 

Prema prvim informacijama, kaplar policije Anderson de Oliveira Valentim, kada je došlo do pucnjave, sedeo je na vozačevom sedištu, dok je njegova ćerka (19) sedela pozadi. Tamošnji mediji prenose, a kako se može i videti na kamerama koje su sve zabeležile, napadači su došli sa namerom da opljačkaju apoteku.

Naime, oni su čekali da Andersonova supruga izađe iz apoteke i onda je usledio napad. Trojica maskiranih mladića prošla su pored vozila i stala ispred vrata apoteke. 

U tom trenutku, Anderson je shvatio da su mladići krenuli u pljačku, iz automobila je uperio pištolj ka njima u znak upozorenja i oni su počeli da se udaljavaju.

Potom je policajac sa pištoljem u rukama izašao iz automobila, ali je mladić u crnom zapucao. Jedan od hitaca pogodio je policajca dok je drugi usmrtio njegovu ćerku koja je bila u automobilu.

Zločinci su pobegli u sivom automobilu. Nema informacija da li je neko od njih povređen .Policija je pronašla automobil u Guaruljosu na nekih tri kilometra od mesta zločina.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike