Policajac prerušen u plišanog medveda uhapsio dve žene: Doneo im poklone za Dan zaljubljenih, pa im na kraju dao lisice (VIDEO)

15.02.2024

11:03

0

Majka i ćerka su privedene jer su prodavale kokain i marihuanu

Policajac prerušen u plišanog medveda uhapsio dve žene: Doneo im poklone za Dan zaljubljenih, pa im na kraju dao lisice (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/ABC 7 Chicago

Policajac iz Perua namamio je osumnjičene dilerke drogom lažnim poklonom za Dan zaljubljenih dok je nosio kostim plišanog medveda i pozivao ih na ulicu držeći kutiju čokolade.

- Možete li zamisliti da plišani medved hvata dilere droge? Na dan ljubavi i prijateljstva? - našalio se portparol peruanske nacionalne policije Hose Onorio.

Sve se odigralo u Limi, glavnom gradu zemlje. U snimku se vidi kako policajac kleči na jednom kolenu, drži znak na kom piše „ti si razlog mog osmeha“, slatkiše i balon u obliku srca.

Prevarena osumnjičena zatim je izašla na terasu i tada se snimak prekida da bi se nastavio drugim kadrom u kom policajac bez maske, ali i dalje u kostimu medveda, stavlja ženi lisice.

Drugi službenici za borbu protiv droge u civilu iz gradske elitne „Zelene eskadrile“ pritrčali su tada da mu pomognu u hapšenju.

Policija je u njenom domu našla zalihe „heroina ili sličnog opijata".

I dalje u kostimu medveda, policajac je izvukao deo krijumčarene robe iz odvoda.

U snimku se vidi kako su najmanje dve osumnjičene žene uhapšene i smeštene u zadnji deo neobeleženog policijskog kamiona. Kasnije je saopšteno da su uhapšene majka i ćerka i da su tajni agenti otkrili da dve žene prodaju kokain i marihuanu u kući u naselju San Martin de Pores, na severu Lime.

"Lima's Escuadron Verde" ili "Zeleni odred" peruanska je jedinica u civilu posvećena borbi protiv uličnih zločina, uključujući pljačke i dilovanje droge.

U decembru se jedan od tajnih službenika jedinice prerušio u Deda Mraza tokom još jedne racije povezane sa drogom, čekićem je razbio ulazna vrata teško dostupnog skladišta droge dok su drugi policajci upali na drugi sprat kroz prozor.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike