Bajdenov tim objavio potpuno suludi tvit, pa ga svi isprozivali: Laseri mu izbijaju iz očiju, svi mislili da je parodija

12.02.2024

12:55

0

Potpuno nepotreban mim

Bajdenov tim objavio potpuno suludi tvit, pa ga svi isprozivali: Laseri mu izbijaju iz očiju, svi mislili da je parodija
Mnogi smatraju da su ovakvi mimovi potpuno nerikladni za jednog predsednika - Copyright Twitter/Joe Biden

Na nalogu američkog predsednika Džoa Bajdena na Iksu pojavio se tzv. mim koji je trebalo na šaljiv način da ukaže da je lider sa pevačicom Tejlor Svift doneo pobedu Kanzas Sitiju na Superboulu.

Naime, na internetu su se pojavile teorije zavere koje sugerišu da će demokrate iskoristiti popularnost Tejlor Svift kako bi pobedili na izborima u novembru.

Ubrzo posle meča, Bajden je podelio mim „Mračni Brendon“, na kojem je prikazan sa laserskim zracima kako mu izlaze iz očiju.

- Baš kao što smo zacrtali - stajalo je u opisu.

Iako je to možda trebalo da bude šala, mimovi nisu baš prikladni za predsedničke zvanične naloge na društvenim mrežama, pogotovo kada se radi o najstarijem lideru u istoriji SAD. Osim toga, kritike na račun Bajdena i njegove (ne)sposobnosti za obavljanje funkcije su sve češće jer se sumnja da je demencija uzela maha. Samo prošle nedelje je imao najmanje tri ozbiljna gafa, a kada je na konferenciji za medije želeo da ukaže da je sve u redu sa njegovim pamćenjem, egipatskog predsednika je nazvao predsednikom Meksika.

Nakon objave mima, kritike su se samo nizale u komentarima.

"Mislio sam da je ovo nalog-parodija", "Koji praktikant je ovo objavio", "Ti si bukvalno đavo, Džo", Ovo je postavljeno u 10.50 sati uveče. Pet sati nakon što su sestre ušuškale Džoa u krevet. Koji pripravnik je ovo objavio?"... bili su samo neki od komentara na Iksu.

- Vau, Izrael sprovodi genocid, a vi ovo postavljate. Bolesno - rekao je analitičar Deni Haifong.

 

 

BONUS VIDEO

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike