Biznismen izrešetan sa 15 metaka: Napadači zapalili vozilo u kom je bio, u njemu nađen kalašnjikov kojim je izvršena likvidacija (VIDEO)

08.02.2024

11:06

0

Do likvidacije je došlo pred samim pragom Đalijinog doma, 200 metara od njegove kuće

Biznismen izrešetan sa 15 metaka: Napadači zapalili vozilo u kom je bio, u njemu nađen kalašnjikov kojim je izvršena likvidacija (VIDEO)
Copyright Printscreen Youtube/ΕΡΤ Α.Ε.

Biznismen Hristos Đalija brutalno je ubijen tokom noći u Mandri u Grčkoj, a način na koji je likvidiran šokirao je lokalce.

Napadači su u njega u mafijaškom stilu ispalili najmanje 15 metaka, zapalili njegovo vozilo i u njemu ostavili svoj kalašnjikov.

Prema izveštajima grčkih medija, cilj napadača bio je da uklone sve moguće tragove, svesni da će vatrogasci koji će intervenisati morati da se bore sa plamenom koji bi mogao da uništi dokaze.

Do likvidacije je došlo pred samim pragom Đalijinog doma, 200 metara od njegove kuće, a pretpostavlja se da su napadači pratili njegovo kretanje i rutinu.

Grčka policija je pokrenula intenzivnu potragu za počiniocima koji su pobegli s mesta zločina na motorima.

Pored izgorelog vozila bilo je 15 čaura, dok je unutar vozila lociran kalašnjikov, koji se pretpostavlja da je korišćen za ubistvo.

Takođe, policija je dobila informacije o još jednom izgorelom automobilu koji se trenutno ispituje, dok je na maloj udaljenosti pronađen zapaljeni motor, koji se pretpostavlja da su koristili počinioci prilikom bekstva.

Hristos Đalija je bio poznat kao vlasnik uspešnog preduzeća za trgovinu mesom koje je zapošljavalo stotine ljudi. Osim toga, bio je agent za tri fudbalska kluba: AO Trikala, Paneleusiniakou i Mandraikos.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike