Klinton šokirao reakcijom na pitanje o Epstajnu: Odgovorom pokrenuo buru na internetu (VIDEO)

09.01.2024

15:06

0

Video-snimak nastao prilikom ovog susreta sa smelim novinarem brzo je postao viralan

Klinton šokirao reakcijom na pitanje o Epstajnu: Odgovorom pokrenuo buru na internetu (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/MattWallace888

Bivši američki predsednik Bil Klinton izazvao je buru tokom svog boravkom u San Migel de Aljendeu, mestu u centralnoj meksičkoj državi Gvanahuato.

On je bio tamo samo nekoliko sati pre nego što je objavljena kontroverzna lista posetilaca ostrva Džefrija Epstajna, a novinari su ga upitali o njegovoj vezi sa milijarderom.

Umesto očekivanog odgovora ili izbegavanja pitanja, 77-godišnji Klinton je iznenadio svet svojom opuštenošću. Šetao je gradom, uživao u kafi i srdačno pozdravljao prolaznike, ne pokazujući nikakve znake zabrinutosti.

Kada su novinari postavili pitanje o optužbama koje su kružile povodom njegovog odnosa sa Epstajnom, Klinton je podigao glavu, osmehnuo se i rekao da "misli da su dokazi jasni”.

Ova reakcija bivšeg predsednika SAD zbunila je i zaintrigirala mnoge korisnike interneta. Dok je Klinton ignorisao dalja pitanja novinara, nastavio je da se osmehuje i daje autograme, ostavljajući prostora za različite interpretacije njegovih reči.

Video-snimak nastao prilikom ovog susreta sa smelim novinarem brzo je postao viralan na društvenim mrežama, gde je izazvao lavinu komentara.

"Njegov izraz lica govori sve što treba da znamo", "definitivno je kriv, zna šta je uradio", "osmehuje se jer zna da će se izvući", "setimo se da je to isti onaj čovek koji je lagao o svojoj aferi" samo su neki od komentara koje su ispisali korisnici Iksa, deleći uz njih snimak ekrana nastao u momentu kad ogovara na pitanje na kom se vidi njegov široki osmeh.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike