Pratio GPS, pa upucan 16 puta: Upao u zasedu suparničkih bandi (VIDEO)

03.01.2024

19:56

0

Autor: N.P.

Uprkos svemu, Amerikanac je rekao da se ne ljuti na bande

Pratio GPS, pa upucan 16 puta: Upao u zasedu suparničkih bandi (VIDEO)
Automobil Krega Riketsa je izrešetan 16 puta kada je naišao na zaraćene bande - Copyright Youtube/AZFamily | Arizona News

Muškarac iz Arizone je upucan 16 puta kada se našao usred okršaja meksičkih bandi nakon što ga je GPS odveo na pogrešnu stranu.

Kreg Rikets je upucan u nogu i ruku dok je pokušao da iz Meksika dođe do Tempe, u Arizoni, kako bi posetio sina za Božić. Ukupno 16 metaka je pogodilo njegov automobil.

Granični prelaz Lukvil nije radio zbog učestalih pucnjava, pa je Rikets, kao i mnogi drugi vozači, tražio alternativni put, ali je upao u zasedu kod punkta Sasabe.

Taj prelaz važi za jedan od najopasnijih regiona u državi.

- Prvo sam primetio da je levi prozor napukao. Video sam rupu od metka na šoferšajbni, a radio je bio potpuno raznet. Jedan metak me je pogodio u ruku, a drugi u levu nogu - kazao je.

Rikets, koji već 20 godina radi u Meksiku, želeo je da pređe granični punkt Nogales, ali ga je GPS odveo ka Sasabeu, za koji su zvaničnici ranije upozoravali građane da ga izbegavaju zbog porasta kriminala i nasilja.

Uprkos svemu, Amerikanac je rekao da se ne ljuti na bande zbog kojih je umalo izgubio glavu.

- Glavna stvar je da oni ne znaju ko sam ja. Samo su želeli da osiguraju prolaz krijumčarima ljudi - naveo je za Arizona Family.

Prelaz Sasabe se nalazi na području pustinje Sonora oko koje se suparničke bande nadmeću.

 

BONUS VIDEO

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike