Gotovo 200 spasilaca tražilo je nestalu devojčicu (2), sada su stigle jezive vesti: Pronađena je u pidžami...

19.12.2023

21:00

0

Autor: M. Vu.

Snage su pretraživale pet kilometara reke do ušća u Dunav kod Zigmaringendorfa

Gotovo 200 spasilaca tražilo je nestalu devojčicu (2), sada su stigle jezive vesti: Pronađena je u pidžami...
Ilustracija - Copyright Profimedia

Ronioci su u utorak ujutro pronašli telo dvogodišnje Melise iz Bingen-Hickofena (okrug Sigmaringen). Melisa je nestala oko 17 časova u nedelju iz porodične kuće.

U utorak ujutru, deset policijskih ronilaca vratilo se na reku Laucher. Dežurala je i služba DLRG sa čamcem i sonarnim uređajem. Snage su pretraživale pet kilometara reke do ušća u Dunav kod Zigmaringendorfa. Očigledno su pronašli Melisino telo.

Sve ukazuje na to da je Melisa pala u reku u pidžami nekoliko metara od kuće svojih roditelja, prenose nemački mediji.

Nakon 90 minuta roditelji su pozvali policiju
 

Kako je Feniks magazin ranije objavio, od nedelje popodne u nemačkom gradu Bingenu (okrug Sigmaringen u Baden-Virtembergu) nije bilo ni traga devojčici Melise (2). U trenutku nepažnje, devojčica je, navodno, napustila roditeljsku kuću samo u pidžami. Policija je odmah krenula u potragu za detetom.

 

 

Portparolka policije je rekla da će, između ostalih, na lice mesta izaći i ronioci.

Policajci su prvo pretražili područje uz reku, tražeći tragove koji bi ih odveli do nestale devojčice.

Roditelji su u nedelju uveče oko 18.30 pozvali policiju. Rekli su da im je kćerka otišla. Roditelji su nestanak deteta primetili oko 17.00 časova. Melisa je u to vreme nosila samo pidžamu.

Nakon poziva roditelja, policija je krenula u masovnu potragu.

Tražili su je u mutnoj, hladnoj vodi

Ronioci su devojčicu tražili u mutnoj, hladnoj vodi reke. Tim pasa spasilaca pročešljao je obalu. Oko ponoći se zavila gusta magla, zbog čega je potraga tokom noći obustavljena.

Prema rečima gradonačelnika Fecera, temperatura je bila minus dva stepena. Kriminalistička policija formirala je istražni tim za ovaj slučaj.

 

 

Policija je roditeljima zapečatila ulazna vrata, ali samo zato što porodica sada nije bila kod kuće, tvrdili su. Pripadnici kriminalističke policije u belim zaštitnim odelima odneli su predmete.

Kako kažu meštani, roditelji male Melise preselili su se u grad pre oko dve godine. Otac navodno radi na obnovi zgrada. Komšije sumnjaju da porodica potiče iz Moldavije. Otac relativno dobro govori nemački.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike