Otkriveno šta se dešavalo iza kamere pre nego što je voditeljka pokazala srednji prst (VIDEO)

16.12.2023

15:26

0

Moširi se pojavila u emisiji ponovo tri dana nakon incidenta, a novi snimak takođe je zabavio korisnike društvenih mreža

Otkriveno šta se dešavalo iza kamere pre nego što je voditeljka pokazala srednji prst (VIDEO)
Copyright Printskrin Twiter/JoshxReid

Nedavno objavljeni video-snimak iza kulisa otkio je šta se dogodilo nekoliko trenutaka pre nego što je voditeljka BBC News-a postala viralna internet senzacija pokazavši srednji prst u programu uživo.

Snimak od 13 sekundi, koji se pojavio na Tviteru, prikazuje Marjam Moširi, jednu od „glavnih voditeljki” BBC-ja, kako se šali sa ekipom u studiju koristeći prste da odbrojava sekunde do početka emitovanja.

Nasmejana Moširi počinje tako što pokazuje obe ruke sa raširenim prstima, a zatim jedan po jedan prst savija.

Kada dođe do jedinice, ostaje joj samo jedan prst, srednji, koji su svi gledaoci videli, iako to nije bila njena namera.

Moširi se tada odmah pribrala i ušla u ulogu voditeljke kao da se ništa nije dogodilo, izgovarajući: „Uživo iz Londona, ovo su BBC vesti“.

Voditeljka se kasnije izvinila zbog neprimerene šale koja ju je pretvorila u internet zvezdu, rekavši da se samo „malo šalila sa timom“.

- Pretvarala sam se da odbrojavam prstima dok je direktor odbrojavao od 10 do 0. Dakle, od 10 prstiju do jednog - napisala je ona na Iksu pre nego što je video objavljen.

- Kada smo došli do jedan, okrenula sam prst u šali i nisam znala da će to snimiti kamera. Nije mi bila namera da se to dogodi i izvinjavam se ako sam nekoga uvredila ili uznemirila - dodala je.

Moširi se pojavila u emisiji ponovo tri dana nakon incidenta, a novi snimak takođe je zabavio korisnike društvenih mreža.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike