Majka sa decom se zaglavila ispod auta koji je prešao preko njih: Đaci odmah pritrčali, svi pričaju o načinu na koji su spaseni (VIDEO)

08.12.2023

11:54

1

Grupa od 20ak učenika koordinisano je izvela akciju

Majka sa decom se zaglavila ispod auta koji je prešao preko njih: Đaci odmah pritrčali, svi pričaju o načinu na koji su spaseni (VIDEO)
Copyright Printscreen Yotube/TODAY

Nadzorna kamera u Lejtonu u Juti zabeležila je trenutak spašavanja majke i njenih dvoje dece. Drama se odigrala na parkingu ispred Akademije Lejton, kada je vozilo prešlo preko Bridžet Ponson, njene 3-godišnje ćerke i 2-godišnjeg sina.

Kada je ćerka uspela da se izvuče ispod vozila, grupa od preko 20 hrabrih učenika odlučila je da priskoči u pomoć.

Snimak školske nadzorne kamere zabeležio je trenutak kada su učenici munjevito reagovali, okruživši vozilo i bacivši se na spašavanje.

Direktor škole, Kris Krauder, nije štedeo reči hvale za ove mlade heroje: "Ova deca su heroji, kao i gospoda koja su bila tamo i izvukla porodicu na sigurno".

U snimku se vidi da su učenici delovali koordinisano, neki su držali prednji deo auta, a drugi zadnji, podižući zajedničkim snagama vozilo u vazduh.

Za to vreme je mladić koji je ležao na pločniku izvukao majku i sina ispod njega, čime su ih spasili od ozbiljnih povreda.

Vozač vozila tvrdi da nije video majku i decu dok je išao unazad, navodeći sunce kao otežavajući faktor. Srećom, deca su prošla bez ozbiljnih povreda, dok majka mora na nekoliko operacija kako bi sanirala povrede zadobijene u pokušaju da zaštiti sina držeći ga u naručju.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike