Vlasniku kafića ukrali automobil, a onda je ostao u potpunom šoku: Posle četiri dana našao ga na istom mestu sa porukom (VIDEO)

04.12.2023

19:52

0

Čada je vlasnik popularnog lokalnog kafića "Kati strit", a incident se dogodio posle radnog dana kada je shvatio da je nešto zaboravio u obližnjoj prodavnici

Vlasniku kafića ukrali automobil, a onda je ostao u potpunom šoku: Posle četiri dana našao ga na istom mestu sa porukom (VIDEO)
Copyright Youtube/nzherald.co.nz

Neprijatno iznenađenje zadesilo je vlasnika jednog kafića iz glada Oklanda na Novom Zelandu, kada je otkrio da mu je ukraden automobil.

Iznenađenje za Varuna Čadu je bilo još veće, kada se nekoliko dana kasnije njegov kamionet ponovo pojavio na mestu na kom je ukraden, sa pismom izvinjenja i igračkama za decu.

Čada je vlasnik popularnog lokalnog kafića "Kati strit", a incident se dogodio posle radnog dana kada je shvatio da je nešto zaboravio u obližnjoj prodavnici. Ostavivši svoj kamion ispred kafića, vratio se da pokupi zaboravljeni predmet.

Ali na njegovo zaprepašćenje, kamionet više nije bio tamo gde ga je ostavio. Sigurnosna kamera je potvrdila da je lopov iskoristio taj kratak trenutak i pobegao.

Četiri dana kasnije, Čada je stigao na posao i dobio novi šok - ukradeni auto je zatekao na istom mestu. Ne samo da je bio na istom mestu, već je bio u potpuno istom stanju.

Na prozoru vozača našao je pismo izvinjenja od lopova, koje je objasnilo neverovatan preokret događaja. "Hej prijatelju, izvini što sam pozajmio tvoj auto, bio sam malo pijan", stajalo je u poruci.

U razgovoru sa novinarima, Čada nije ništa krio: "Bio je tačno tamo gde sam ga parkirao i otišao sam do prozora, a unutra je bila poruka i niko od nas nije mogao da poveruje".

Izvinjavajući se zbog incidenta, lopovi su Čadinom sinu ostavili ne samo pismo, već i igračke kao gest dobre volje.

- Mogli su da ukradu šator i još neke stvari iz tovarnog prostora, ali sve je tu. Ne opravdavam to što su uradili, to je dobro, ali mislim, vratili su mi kamion i napisali da im je žao, dobro. Ne znam, samo sam oduševljen što mi je vraćeno vozilo - rekao je Čada.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Izvor: 24sedam

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike