Majka dečaka koji je pucao u učiteljicu osuđena na 21 mesec zatvora: Marihuana joj došla glave

16.11.2023

11:54

0

Njeno „nepoštovanje dužnosti i odgovornosti“ kao roditelja „zahteva zatvorsku kaznu“ rekao je sudija

Majka dečaka koji je pucao u učiteljicu osuđena na 21 mesec zatvora: Marihuana joj došla glave
Učiteljica je upucana početkom januara - Copyright Facebook/Abby Zwerner/AP Photo/John C. Clark

Majka šestogodišnjeg dečaka koji je pucao u svoju učiteljicu u školi u Virdžiniji osuđena je na 21 mesec zatvora zbog upotrebe marihuane dok je posedovala vatreno oružje.

Sin Dedže Tejlor je upotrebio mamin pištolj kojim je ozbiljno ranio učiteljicu osnovne škole Ričnek Ebi Zverner u njenoj učionici.

Istražitelji su pronašli skoro 30 grama marihuane u spavaćoj sobi Tejlorove, što je dokaz česte upotrebe droge, a što pokazuju i njene tekstualne poruke i pribor koji je pronađen.

Američki okružni sudija Mark Dejvis rekao je da njeno „nepoštovanje dužnosti i odgovornosti“ kao roditelja „zahteva zatvorsku kaznu“, prenosi Foks8 Live.

U međuvremenu, Zverner je rekla sudu da se i dalje svakodnevno bori sa „dubokim emocionalnim ožiljcima“.

- Imam noćne more, sanjam krv, krv i smrt - uvek uključujući vatreno oružje. Osećam se kao da sam izgubila svrhu – volela sam decu - rekla je ona, dodajući da je pretrpela „veliki“ finansijski gubitak i da više ne radi za školski sistem.

Federalni tužioci su tražili 21-mesečni zatvora za majku dečaka i tvrdili da njeno „hronično i uporno zlostavljanje koje utiče na život proširuje ovaj slučaj daleko izvan svake povremene i/ili rekreativne upotrebe“.

Tejlor je u junu pristala na pregovore o priznanju krivice. Ona je osuđena za upotrebu marihuane dok je posedovala pištolj, kao i za laganje o upotrebi droge na formularu u vreme kada je kupila pištolj.

Njeni advokati su tražili od sudije uslovnu kaznu i kućni zatvor, prema sudskim podnescima.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike