Preminula sestra Donalda Trampa: Radila kao viši sudija u američkom Apelacionom sudu

13.11.2023

19:13

0

Autor: M.M.

Beri se penzionisala usred istrage o prekršajima u sudstvu u vezi sa navodnim lažnim porezima i finansijskim transakcijama za koje se sumnjalo da su učinili njen otac, braća i sestre

Preminula sestra Donalda Trampa: Radila kao viši sudija u američkom Apelacionom sudu
Donald Tramp - Copyright AP Photo/Mary Altaffer

Marijana Tramp Beri, starija sestra nekadašnjeg predsednika SAD-a  Donalda Trampa, umrla je u 86. godini, javlja "Daily Mail".

Nju su pronašli u stanu na Petoj aveniji oko 4 sata ujutro, rekli su izvori za "ABC News". Nije bilo znakova traume ili povreda.

Kancelarija glavnog medicinskog istražitelja u Njujorku utvrdiće uzrok smrti.

Ekipe Hitne pomoći reagovale su na poziv osobe sa zastojem srca, rekli su izvori, a portparol bivšeg predsednika Trampa odbio je da da komentar.

Beri je bila viši sudija u američkom Apelacionom sudu za treći okrug sve dok se nije penzionisala 2019. Nju je tadašnji predsednik Ronald Regan imenovao u Okružnom sud SAD za okrug Nju Džersi 1983. godine, a zatim ju je u Apelacioni sud za treći okrug 1999. imenovao tadašnji predsednik Bil Klinton.

Beri se penzionisala usred istrage o prekršajima u sudstvu u vezi sa navodnim lažnim porezima i finansijskim transakcijama za koje se sumnjalo da su učinili njen otac, braća i sestre. Istraga je zatvorena bez zaključka kada se Beri penzionisala u februaru 2019.

Troje od četvoro Trampovih braće i sestara je do sada umrlo. Robert Tramp, njegov najmlađi brat, preminuo je u avgustu 2020. u 71. godini. Fred Tramp Mlađi preminuo je od srčanog udara sa samo 42 godine u septembru 1981. godine.

Bonus video:

 

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike