Bizarna nesreća u Bukureštu: Skočila sa 5. sprata i pala na ženu koja je hodala - nju ubila, a ona prošla sa lakim povredama!

30.10.2023

22:01

0

Autor: Lj. S.

Nakon što je starija žena preminula, protiv žene (43) pokrenuta je istraga zbog sumnje da je počinila ubistvo iz nehata

Bizarna nesreća u Bukureštu: Skočila sa 5. sprata i pala na ženu koja je hodala - nju ubila, a ona prošla sa lakim povredama!
Rumunska policija - Copyright Profimedia

Bizarna nesreća dogodila se 25. oktobra u Bukureštu, kada je jedna žena (60) preminula u bolnici nakon što je na nju sa petog sprata pala druga ženska osoba (43)! 

Žena, koja je skočila naočigled svojih kolega i time pokušala da izvrši samoubistvo, prošla je samo sa lakim telesnim povredama. 

- Dana 25. oktobra policijski službenici dobli su dojavu, oko 8:50 časova, o padu osobe sa zgrade koja se nalazi u Sektoru 4. Po dolasku na lice mesta utvrđeno je da je žena (43), koja je pala sa zgrade, pala preko 60-godišnjakinje, koja se kretala trotoarom - navedeno je kobnog jutra iz policije.

Nažalost, starija žena je preminula iste večeri u bolnici.

Prema nezvaničnim informacijama, ona je imala tri infarkta zaredom i lekari nisu mogli ništa da učine. Istovremeno, izvori iz istrage tvrde da je žena imala frakturu kičmenih pršljenova, što još nije zvanično potvrđeno.

Nakon što je starija žena preminula, protiv žene (43) pokrenuta je istraga zbog sumnje da je počinila ubistvo iz nehata.

Kolege žene koja je pokušala samoubistvo rekli su da je imala "depresivne periode", te da je zbog toga potražila stručnu pomoć. Ipak, ne znaju šta ju je navelo da tog jutra skoči kroz prozor zgrade. 

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike