Triša i Bob su prve žrtve masakra u Mejnu! U momentu kada je napadač ušao, njih dvoje su kuglali

26.10.2023

21:45

0

Autor: M. Vu.

Među preminulima su penzionisani mehaničar Bob Vajlet (76), koji je bio cenjeni trener dece u kuglanju, i Triša Aselin (53), koja je radila u kuglani

Triša i Bob su prve žrtve masakra u Mejnu! U momentu kada je napadač ušao, njih dvoje su kuglali
Policija i dalje traga za napadačem - Copyright Derek Davis/Portland Press Herald via AP

U stravičnoj masovnoj pucnjavi koja je potresla grad Luiston u američkoj saveznoj državi Mejn, identifikovane su prve dve žrtve. Među preminulima su penzionisani mehaničar Bob Vajlet (76), koji je bio cenjeni trener dece u kuglanju, i Triša Aselin (53), koja je radila u kuglani.

Triša je hrabro pokušala da pozove hitnu pomoć pre nego što je bila pogođena, prema izveštajima medija. Bob Vajlet, rođeni i odrasli građanin Luistona, ostavio je iza sebe tri sina - Endrua, Toma i Džona - kao i šestoro unučadi.

 

 

Ove smrti predstavljaju nenadoknadiv gubitak za zajednicu, a grad se ujedinjuje u tuzi zbog ove tragedije. Naša srca su uz porodice preminulih i sve one koji su pogođeni ovim užasnim događajem.

Penzionisani mehaničar bio je strastveni kuglaš i igrao je u kuglaškoj ligi zajedno sa svojom ženom Lusi nakon što su otišli u penziju.

 

 

Lusi i Bob kuglali su u momentu kada je napadač ušao u objekat i otvorio vatru.

Podsetimo, u noći između srede i četvrtka došlo je do masovne pucnjave u američkog saveznoj državi Mejn, u gradu Luiston.

Osumnjičeni za ubistva je Robert Kard, koji je u kuglani i restoranu ubio najmanje 18 ljudi, a ranio preko 60 osoba.

 

 

Robert Kard je u bekstvu, a policija je pokrenula veliku akciju potrage, dok je stanovnicima Luistona rečeno da ne izlaze iz svojih domova.

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike