Muškarac pretukao ženu jer mu je prodala psa dok je bio u zatvoru: Već tri puta bio iza rešataka zbog nasilja, ona mu se stalno vraćala

07.10.2023

23:59

0

Sada se plaši da će je ubiti kad bude pušten na slobodu

Muškarac pretukao ženu jer mu je prodala psa dok je bio u zatvoru: Već tri puta bio iza rešataka zbog nasilja, ona mu se stalno vraćala
Copyright Merseyside Police

Muškarac je pretukao svoju devojku jer je prodala njegovog psa dok je bio u zatvoru nakon što se napio i pobesneo.

Li Vivel je popio nekoliko flaša vina pre nego što je napao Vivijan Gazal i slomio joj nos. Sada se ona plaši Vivela, za koga kaže da je pretnja njenom životu.

Ona je na Krunskom sudu u Liverpul izjavila da se plaši da će je nasilnik ubiti. Vivel (47) ima zabranu prilaska Vivijan Gazal, s kojom je bio u vezi sedam godina.

Tužilac Nardin Nemat je objasnila da je Vivel dobila zabranu prilaska nakon što je osuđena za napad koji je prouzrokovao telesne povrede u avgustu 2021. Par je „nastavio da se viđa“ uprkos zabrani prilaska.

Nakon što su 5. septembra popili tri boce vina na Vivelovom imanju napadač je imao naglu promenu ponašanja. Postao je „besan" na Vivijan jer se „rešila njegovog psa" pre oko godinu i po dana.

Prema sudskim zapisima, ona „nije mogla sama da se brine o psu“, a besni Vivel je počeo da je udara nogama u leđa, rebra i lice. Takođe je uzeo njen telefon kada je pokušala da hitne službe. Uspela je da pozove policiju u 12.15, kada se moglo čuti kako Vivel govori: „Prestani da ostavljaš krv po zidovima. Ne mogu d ate gledam".

Policajci su stigli na imanje oko 1.30 ujutru, a Vivel je pustio službenike u kući. Krv je primećena na njegovim cipelama, dok je Gazal pronađena u bašti sa „brojnim posekotinama i modricama" na sebi. Ona je prebačena u bolnicu nakon što je konstatovano da je „prekrivena krvlju".

Skeniranje je pokazalo da je Gazal takođe imala krvarenja na mozgu, a Vivel je navodno ugrizao njeno levo uvo tokom napada.

Vivel, koji ima 14 prethodnih osuda za 20 krivičnih dela, od kojih su tri bila napad na Gazal, osuđen je na dve godine zatvora.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike