UZNEMIRUJUĆE! Učenik napao nastavnicu, jednim udarcem je onesvestio, pa nastavio da je besomučno udara (VIDEO)

25.02.2023

12:04

3

Tukao ju je i po glavi, a prilikom hapšenja pretio je da će je ubiti

UZNEMIRUJUĆE! Učenik napao nastavnicu, jednim udarcem je onesvestio, pa nastavio da je besomučno udara (VIDEO)
Učenik napao nastavnicu - Copyright Printscreen Twitter/ChuckCallesto

Na društvenim mrežama pojavio se uznemirujući video-snimak koji prikazuje učenika sa Floride koji napada i besomučno udara nastavnicu u školi nakon što je zaplenila njegov Nintendo svič.

U snimku se može videti kako besni 17-godišnjak juri ka nastavnici, koja se okreće i ugleda svog napadača sekund pre nego što je on obara na pod. 

Odmah po padu na pod, ostala je nepomično da leži na njemu, dok je on nastavljao da je udara u holu srednje škole Mantazanas u Palm Koustu. Snimljeno je da ju je udario bar 15 puta, od kojih je već broj udaraca bio u glavu onesvešćene nastavnice.

 

 

 

Nekoliko drugih zaposlenih koji su bili svedoci brutalnog napada dotrčalo je da ga skloni od nje, nakon čega je nastavnica hitno prebačena u lokalnu bolnicu.

Očekuje se da će se žrtva oporaviti od zadobijenih povreda.

U drugom snimku koji je objavila Šerifova kancelarija okruga Flagler vidi se kako napadaču stavljaju lisice u učionici škole.

- Učenik je izjavio da je bio uznemiren jer mu je žrtva oduzela Nintendo svič tokom časa - navodi se u saopštenju policije.

 

 

Prema izveštaju o hapšenju, policajci su zatekli nastavnicu krvavu i bez svesti. Pobesneli učenik tada je počeo da pljuje u pravcu nastavnice, govoreći policajcima da će je „ubiti“ kada se vrati u školu.

Dok je bio ispitivan, tinejdžer je u više navrata pitao policajce kada će biti pušten i počeo je da udara nogama po stolu i postaje nasilan kada nije dobio odgovore kojima se nadao.

Tinejdžer je predat Odeljenju za maloletničko pravosuđe i optužen je za težak prekršaj prilikom sa telesnom povredom.

Bonus video

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike