"Živ sam i zdrav": Kadirov demantovao glasine o bolesti i otkrio zašto je posetio bolnicu u Moskvi

20.09.2023

21:45

0

Autor: M. Vu.

Govoreći o svom zdravlju, Kadirov je naglasio da je on "živ i zdrav i da uopšte ne razume zašto bi se pravila gužva čak i da je bolestan"

"Živ sam i zdrav": Kadirov demantovao glasine o bolesti i otkrio zašto je posetio bolnicu u Moskvi
Ramzan Kadirov - Copyright Profimedia

Lider Čečenije, Ramzan Kadirov, je demantovao glasine o svojoj bolesti i potvrdio da je posetio svog ujaka, Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova, u Centralnoj kliničkoj bolnici u Moskvi.

Kadirov je izrazio zahvalnost što je njegov ujak već u fazi oporavka i istakao da je zatekao ujaka dobro raspoloženog tokom posete.

Ova obaveštenja su preneta preko Kadirovovog Telegram kanala, gde je podelio video snimak i detalje o poseti.

- Prijatelji, ovih dana naša porodica je bila veoma zabrinuta za našeg dragog strica Magomeda Abdulkamidoviča Kadirova. Slava Svevišnjemu, on se već oporavlja. Tokom radnog putovanja u Moskvu, prvom prilikom, posetio sam Centralnu kliničku bolnicu, gde sam ga zatekao dobro raspoloženog - napisao je Kadirov u opisu videa koji je objavio na svom Telegram kanalu.

 

 

Govoreći o svom zdravlju, Kadirov je naglasio da je on "živ i zdrav i da uopšte ne razume zašto bi se pravila gužva čak i da je bolestan".

- To, istovremeno, ima svojih prednosti - publika je saznala koji mediji otvoreno lažu svoje čitaoce - zaključio je Kadirov.

Mediji su poslednjih dana pisali da je šef Čečenije navodno bolestan i da se nalazi na medicinskim procedurama u Centralnoj kliničkoj bolnici. Pre toga, pojavile su se glasine o njegovoj smrti, što je Kadirov lično negirao.

Bonus video:

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike