Šok na TV: Satanisti se pojavili iznenada u prilogu o policiji, gledaoci bili krajnje zbunjeni (VIDEO)

22.08.2021

10:03 >> 10:10

0

Iz televizijske kuće ABC se nisu oglašavali

Šok na TV: Satanisti se pojavili iznenada u prilogu o policiji, gledaoci bili krajnje zbunjeni (VIDEO)
Copyright Twitter/Media Watch

Australijska TV stanica ABC greškom je emitovala deo snimka sa satanističkog rituala tokom prikazivanja priloga o policiji.

Snimak je završio i na zvaničnom Tviter nalogu emisije „Medija voč“. Na snimku se vidi kako voditeljka Ivon Jong najavljuje prilog o predlogu da povređivanje policijskih pasa i konja postane krivično delo.

Pročitajte još

Pred sam kraj priloga, odjednom se pojavila scena u kojoj tri osobe izvode satanistički ritual, dozivajući satanu, okruženi pentagramom i osvetljenim obrnutim krstom.

Posle nekoliko sekundi, snimak se prekida, a kamera vraća na voditeljku, koja posle par sekundi ćutanja, nastavlja da vodi emisiju kao da se ništa čudno nije dogodilo.

Iz ABC se nisu oglašavali.

Na Tviter nalogu „Medija voča“ objavljeno je da se radi o delu lajv prenosa koji je na svom Fejsbuku objavila australijska satanistička grupa „Nusa hram Satane“.

Ova satanistička grupa iz australijske oblasti Nusa podnela je tužbu protiv departmana za školstvo oblasti Kvinslend kako bi “satanistička veronauka” bila uvrštena u škole.

Pročitajte još

Kako navode australijski mediji, satanisti iz Nuse, koje predvodi izvesni Robin Bristou, poznat i kao Brat Samael Demo-Gorgon, želi da „vlada ukine akt o religijskoj diskriminaciji i zameni ga aktom o ljudskim pravima“.

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike