Zverski zločin šokirao Francusku: Mladić zlostavljao 29-godišnju ženu, tukao je, pa je silovao metlom!

16.08.2023

16:27

0

Ona je i dalje u komi i bori se za život deset dana nakon što su joj lekari nekoliko sati operisali teške povrede

Zverski zločin šokirao Francusku: Mladić zlostavljao 29-godišnju ženu, tukao je, pa je silovao metlom!
Francuska policija - Copyright Profimedia

Osamnaestogodišnji mladić silovao je i zlostavljao 29-godišnju ženu, a slučaj je potresao celu Francusku.

Žrtvu, koja je ostala anonimna, napadač Umar N. zgrabio je za vrat i više puta je tukao po licu i  telu nakon što je 4. avgusta provalio u njen dom u severozapadnom gradu Šerburu, kažu tužioci.

Nesrečnu ženu je napadač bacio preko sobe i više puta silovao, a za iživljavanje je koristio metlu dugačku 70 centimetra, prenosi Le Figaro.

Nakon što je pretrpela jezivo iživljavanje, ostala je da leži gola u krvi na podu svog stana pre nego što je uspela da dođe do telefona i pozove lekare koji su je hitno prevezli u bolnicu Paster u Šerburu.

U varvarskom napadu 29-godišnja žrtva je zadobila užasne povrede debelog creva, tankog creva i dijafragme, kao i prelome rebara. Ona je i dalje u komi i bori se za život deset dana nakon što su joj lekari nekoliko sati operisali teške povrede.

Profimedia
 

- Istražitelji su šokirani, nikada nisu videli toliko varvarstva - rekao je za Le Figaro izvor upoznat sa ovim slučajem.

Nekoliko dana od zločina Umar N. je uhapšen nakon što su policajci 18-godišnjaku uporedili otiske prstiju ostavljene na kvaki u kući žrtve i locirali njegov telefon u kući u vreme napada.

Dok ga je policija ispitivala, izvori kažu da mladić nije pokazao nikakve emocije i empatiju prema žrtvi i da je u početku negirao napad pre nego što mu je pokazan otisak prsta.

Tužioci su rekli da je zlokobni napadač, koji je policiji poznat po tome što je navodno seksualno zlostavljao svoju četvorogodišnju sestru, optužen u subotu za "silovanje praćeno mučenjem ili varvarskim delima".

Žrtva je rekla policajcima da je videla Umara N. u Šerburu pre napada, ali da ga nije poznavala, otkrio je Pjer Iv Maro, javni tužilac Šerbur an Kotentena.

Medicinsko osoblje koje je zbrinulo žrtvu kada je došla u bolnicu bili su toliko užasnuti njenim povredama da su se neki od njih slomil i briznuli u plač. Lekarima se sada pruža psihološka podrška, prenosi France Bleu.

Francuski političari ogorčeni su zbog ovoga, a neki iz krajnje desnice krive očigledan porast "varvarstva" u Francuskoj za silovanje.

Džordan Bardela, predsednik Nacionalnog okupljanja, napisao je na Tviteru: "Hrabrost za 29-godišnju žrtvu, čitav život razbijen varvarstvom koje osvaja Francusku."

Francuski desničarski političar Erik Zemur, koji se kandidovao za predsednika ranije ove godine, napisao je na Tviteru:

 

 

"Sanjam o Francuskoj u kojoj mlada žena nije u opasnosti da završi u komi nakon što je opljačkana, silovana i užasno mučena od strane Umara, povratnika, i to u svojoj kući".

Bonus video:

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike