Bahati menadžer bara na Halkidikiju napao bračni par iz Srbije: Ženu tukao po glavi, muškarca oborio na pesak i pocepao mu košulju

06.08.2023

23:45 >> 23:49

0

Muškarac (74) je prevezen u bolnicu gde mu je zbog zadobijenih povreda operisano koleno

Bahati menadžer bara na Halkidikiju napao bračni par iz Srbije: Ženu tukao po glavi, muškarca oborio na pesak i pocepao mu košulju
Copyright Tanjug/AP Photo/Thanassis Stavrakis

Menadžer bara pretukao je stariji bračni par koji je navodno iz Srbije jer su želeli da postave peškire na plaži na Halkidikiju. Incident se dogodio na plaži Kastamoniti u Nikitiju za vreme protesta "Pokret peškira" organizovanog širom Grčke jer lokali sve više zauzimaju prostor na plažama.

Kako piše "Prototema", a prenosi Informer, odgovorna osoba im je prvo zabranila da se kupaju na plaži, a zatim ih je fizički napala. Muž starije žene je završio u bolnici.

- Subota ujutro, 10:00. Pošto sam imala operaciju mozga, idemo rano na plažu. Bili smo dva metra udaljeni od njihovih ležaljki na javnom mestu. Došao je i počeo da psuje - požalila se žena.

Međutim, menadžer se nije zaustavio samo na psovkama, već je udario 70-godišnjakinju.

- Gospodine, zašto smo nezahvalni? Šta ste nam ponudili da mi budemo nezahvalni? Udario me je pesnicom u mesto gde sam operisana. Pala sam na pesak, muž je ustao i rekao: "Šta radiš? Žena mi je operisana".

Muškarac operisan u bolnici

Menadžer je zatim, kako opisuje žena, prešao na njenog supruga, koga je bacio na pesak i pocepao mu košulju.

- Zvala sam u pomoć, ali niko nije došao... Devojka koju ne poznajem, pozvala je policiju i Hitnu pomoć - požalila se žena.

Muškarac (74) je prevezen u bolnicu gde mu je zbog zadobijenih povreda operisano koleno, prenosi "Prototema".

"Pokret peškira" osnovan na Rodosu

Podsetimo, "pokret peškira" nastao je u junu na Rodosu stvaranjem mreže "Umbrella" koju su formirali građani koji su hteli da ukažu na mnoštvo nelegalnih aktivnosti na plažama na tom grčkom ostrvu.

Pokret se zatim proširio na Paros, a onda i na druga ostrva i plaže u turističkim sredinama.

Bonus video

24sedam

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike