Dostavljač spasao čoveka iz zapaljenog vozila: U poslednjem trenutku ga izvukao, a onda su počele da odjekuju eksplozije (VIDEO)

29.07.2023

16:23

0

Jedan muškarac je već pokušavao da ugasi vatru kad je spasilac stigao

Dostavljač spasao čoveka iz zapaljenog vozila: U poslednjem trenutku ga izvukao, a onda su počele da odjekuju eksplozije (VIDEO)
Copyright Printscreen Twitter/10NewsFirst

Dostavljač transportne kompanije FedEx spasio je u poslednjem trenutku vozača čiji se automobil zapalio u Južnoj Kaliforniji, izvukavši ga na sigurno nekoliko sekundi pre nego što je eksplodirao.

Dramatični trenutak zabeležila je kamera, pa se u snimku koji kruži društvenim mrežama vidi kako je Džonatan Rorbah skočio da spase 28-godišnjeg muškarca nakon što je njegova tojota kamri udarila u zaštitnu ogradu i zapalila se na auto-putu I-15 u sredu oko 3 sata ujutru, preneo je KGTV.

Žrtva je uspela da se ispetlja iz vozila, a radnik FedEx-a odvukao ga je pre nego što je serija eksplozija pretvorila olupinu u vatrenu loptu.

 

 

- Kad sam video auto, već je bio u plamenu. Morate stati da vidite da li uopšte možete nešto da uradite - rekao je Rorbah, koji je tamo zatekao drugog vozača koji je koristio aparatom za gašenje požara pokušao da spreči širenje vatre do dolaska vatrogasaca.

- Prva stvar koja vam prolazi kroz glavu je: možda je neko unutra i moram da ga izvučem. Pokušavao sam da vidim da li ima još nekoga u kolima koristeći baterijsku lampu na svom telefonu - dodao je Rorbah, koji je naglasio da sebe ne smatra herojem.

Neidentifikovani muškarac iz San Dijega hitno je prebačen u bolnicu sa teškim povredama koje se ne smatraju opasnim po život, saopštila je Visoka patrola Kalifornije, dodajući da je uzrok nesreće i dalje pod istragom.

Bonus video

 

Pratite sve vesti iz Srbije i sveta na našem Telegram kanalu.

Instalirajte našu iOS ili android aplikaciju – 24sedam Vest koja vredi

Možda vas zanima

Najčitanije Vesti

Ostale vesti iz rubrike